• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yaş üzeri hamilelikte, bebek aspirini kullanmış olup, sağlıklı bebek doğumu gerçekleştirmiş kişiler?

Tlncyln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
2
1
1
Merhaba, 35 yaş üzeri hamilelikte bebek aspirini kullanıp sağlıklı bebek doğumu yapan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Hamilelikte, 35 yaş üzeri olduğum için, bebek aspirini kullanmam önerildi. Düşük bir dozda aspirinin bebeğe (kilosuna, kalp gelişimine, geriliğe) herhangi bir zararı olmadığına dair çalışmalar okudum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba, 35 yaş üzeri hamilelikte bebek aspirini kullanıp sağlıklı bebek doğumu yapan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
16 haftalık hamilelikte, 35 yaş üzeri olduğum için, bebek aspirini kullanmam önerildi. Düşük bir dozda aspirinin bebeğe (kilosuna, kalp gelişimine, geriliğe) herhangi bir zararı olmadığına dair çalışmalar okudum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler.
Ben coraspin kullanıyorum eğer bebe asprini zararlıysa ben ayvayı yedim demektir 🫣 Hiç araştırma gereği duymamıştım epey bir kişi kullanıyor çünkü. Neyse ben de başlıkta kalayım.

Ben coraspin kullanıyorum eğer bebe asprini zararlıysa ben ayvayı yedim demektir 🫣 Hiç araştırma gereği duymamıştım epey bir kişi kullanıyor çünkü. Neyse ben de başlıkta kalayım.
Coraspirin kullanmış olup doğum yapmış kişilerde cevap verebilirlerse çok rahatlatıcı olur

Back