35 yas uzeri anne adaylari

keltum41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
13
0
56
35 yas uzeri anne adaylari..burda toplansak..skintilarimizi sevincelerimizi paylassak..bizi bizden daha iyi kim anlar..delikafaduldendeli

slm nasılsınız kaç yasındasınız acaba güzel konu açmısınız bende 37 yasındayım hamıleydım düsük yasadım yılbasından önce tekrar bebek istiyorum ama malesef henüz hamile degilim ama yaş olayınada takılıyorum ne zaman olacak ne zaman buyuyecek vs. ama hayırlısı diyelim yapacab birseyde yok hoşçakalın.......

herkese selam :) bende 39 yaşındayım 2 yıl önce evlendim bebişimiz olmadı doktorada gitmedim gitmekte istemiyorum fakat milletin meraklı meraklı bebek yokmu diye sorup durmasına sinir oluyorum :eek:klava: sanki olduda biz dogurmadık tövbe tövbe :eek:

slm bayanlar,35 üstü hatta 40 ve üstü bütün anne adaylarının bol şansa ihtiyacı var o yüzden hepimize bol şans dileğiyle ben de aranıza katılmış olayım.
benim yaş 44 :KK43:( 4 yıldır uğraşıyorum.inşallah 4.cü yılımda 4/4 lük bir gebelik,doğum yaşayacağım :))

slm bayanlar,35 üstü hatta 40 ve üstü bütün anne adaylarının bol şansa ihtiyacı var o yüzden hepimize bol şans dileğiyle ben de aranıza katılmış olayım.
benim yaş 44 :KK43:( 4 yıldır uğraşıyorum.inşallah 4.cü yılımda 4/4 lük bir gebelik,doğum yaşayacağım :))

aramıza hosgeldin a.s. inşallah en kısa zamanda bebişine kavusursun :) evet hakılısın yaş ilerleyince hersey dahada zorlasıyor hayırlısı olsun bakalım :) nasıl biranda bu kadar büyüdüm anlamadımki :1no2:yıllar su gibi akıp gitti ve ben bir cok sey için gec kaldım :çok üzgünüm:

selam bende 2 ay sonra 35 e basıcam. 16 haftalık hamileyim. ilk hamileliğim çok heyecanlıyım. inşallah bir aksilik olmaz .... Allah bebek isteyen herkese nasip eder inşallah .

sende hosgeldin canım :) ne guzel sayımız yavas yavas artıyor :)

X