- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
Haklısın bacım.
Benim çocuk yetiştirme konusunda fazla söylecek bir şeyim yok doğal olarak. :)
İşte yetiştirirsen böyle yetiştir diyos bizde bacım hııım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın bacım.
Benim çocuk yetiştirme konusunda fazla söylecek bir şeyim yok doğal olarak. :)
Oluuuuurr.İşte yetiştirirsen böyle yetiştir diyos bizde bacım hııım
Oluuuuurr.
Testerem, yaklaşık son 15 dakikadır siteye erişemedim. Sende de sorun oluştu mu?
20 gün sonra 36 olacağım ve bu yaştan sonra buz patenine başladım. hayata renk katmanın yaşı yok bence...
Evet tatlım aynı sorun bende de oldu, çıktim tekrar giriş yaptim falan ama yok donmuştu site resmen.
Ne demek bu yaştan sonra ne var ki bizim yaşımizda, aksine tam zamanı bence. Hem eskiden insanlar çabuk çöküyormuş o yüzden kırkta yaşlılık başlıyormuş, şimdi millet gözünü kırkında açıyor nerdeyse[/QU
Bence de hayat bu yaştan sonra başlıyor. Onu kastetmiştim. Herşeyi düzene koymuş ve hayata yirmili yaşlardan farklı bakıyoruz. Kendimiz için yaşama zamanı. Tüm sorunları bir kenara bırakıp sevdiğimiz şeyleri yapma zamanı.
Çok hastayım testerem, alerjim tuttu. Hapşırıp duruyorum, bir yanda da musluk gibi burnum akıyor.
Ama bu azalmış hali, esiden kriz gibi tutardı, dakikada bilmem kaç kere hapşırırdım. :) Her yanım ağrırdı hapşırmaktan.
Dua et bana sabaha bomba gibi olayım.
Ben kaçıyorum, öperim yanacıklarından.
Geçmiş olsun Gul Ser hanımcımbende aynısıydim geçen hafta, daha tam gelemedim bile kendime. Ihlamur iç bol bol canım
Kolay gelsin size buz pateninde başarılar
Bende resim ya da fotoğrafçılıkla ilgilenmek istiyorum ama bir faaliyete başlamadım henüz.
Testereeeemm, seni çok özledim.
Nassın?
Kalp kalbe karşıdır testerem.Bende seni Gul Ser hanımcıım ben iyiyim şekerim sağol, asıl sen nassın biraz iyileştin mi
Kalp kalbe karşıdır testerem.
İyileştim sayılır ama bugün de zorladı beni.
Sen napıyorsun bakalım?
Napiim işte, ev işleri falan derken geçiyo günümüz canım, aslında benim bugün önce başım sonra gözüm ağrıdı ya halen de ağrıyor, astigmatım azdı sanırım
Sen neler yaptın Gul Ser hanımcım..
Geçmiş olsun testerem.
Ben hiçbir şey yapmadım bugün.
Tam iyileşene kadar yapma zaten Gul Ser hanımcım, seninki bahar alerjisi miydi canım?
Evet tatlım.
Çanakkale'de havalar nasıl?
Keçi boynuzu çok iyi geliyor bahar alerjisine tatlım, denedin mi hiç bilmem ama..
Nerden geldi aklına Çanakkale, yoksa tatile mi gitcen
Bilmiyordum keçiboynuzunun iyi geldiğini, sağ ol.
Bizimkiler Çanakkale/ Tavaklı'ya kafayı taktılar şu an, geçen sene gittiler çok beğenmişler. Bilgin var mı orası hakkında.
Bu arada sen Çanakkale'de değil miydin tatlım?