+35 ile başlayan numara?

elifzer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
482
37
0
34
İzmir
size de oluyormu? bana +35 ile başlayan 12 haneli bir numaradan ara ara, bazen üst üste arama yada çağrı geliyor.. mesela bu gece saat gece 04.00 da arama yada çağrı gelmiş... nedir bu numara bilen varmı korktuğum için arayamıyorum.

35 bulgaristan nmarasi imi$
siz geri donuncede kontor kaybediyormu$unuz
Google a 35 le ilgili arama ayzinca birsuru $ikayet çikiyor

35 bulgaristan nmarasi imi$
siz geri donuncede kontor kaybediyormu$unuz
Google a 35 le ilgili arama ayzinca birsuru $ikayet çikiyor

arıyor bazen açıyorum tak diye kapanıyor... bulgaristanın kodu biliyordum da dolandırıcıların kullandığı bir numara da olabilir diye düşündüm. tşk ederim bu arada.

beni e gece 4 te aradı dönmeyin açmayın dolandıcı oluyor bu bumaralar

beni e gece 4 te aradı dönmeyin açmayın dolandıcı oluyor bu bumaralar

bu gece mi aradılar? evet googleden araştırmak aklıma gelmedi açıkcası ben biri tarafında işletiliyorum zannettim çünkü çevrem de duymadım kimseden.. faturalı hatlar aranıyormuş genelde benim faturasızı arıyorlar. bunu nasıl engelleriz ki gecenin dördün de aranmış

bulgar mafyasıymış bunlar yani dolandırıcılar az önce araştırdım biraz.. kendi dolandırıcılarımız yetmez gibi bir de bunlar mı dadandı yani.

Bu numaraya geri dönünce telefondaki tl'ler sıfırlanıyormuş diyorlar. Dolandırıcılar yani, evet.
Banada çağrı geliyor bazen.
Geçen günde +40 kodlu bir numara vardı çağrı listemde.

"Sen istiyor dujjj,verecek 100 dollarr" cılar arıyor o numaradan :) arayınca açma bile direk meşgule at.

dün gece aradılar sakın dönme hatunlar genelde erkekleri dolandırıyor Savcı bile inandıramadı - Milliyet Haber

Bana da Ramazan ayında gelmişti bu tarz çağrılar,Bulgar gacılarıymış.

Umursamayın yani.

önemsiz bir numara dolandırıcı sanırım herkesi arıyorlar zaten sadece çağrı atıyolar

dün gece aradılar sakın dönme hatunlar genelde erkekleri dolandırıyor Savcı bile inandıramadı - Milliyet Haber

bir gün sonra da beni aramışlar demekki.. yanlız ben ilk arandığımda düştüm ya, açtım telefonu ses çıkmadı direk kapadı ardından tekrar çağrılar attı durdu sonra kesildi ama bir müddet sonra tekrar başladı.. gece gündüz demeden arıyorlar ki gecenin saat dördünde

Benide bu tarz numradan caldirmislardi yanlis hatirlamiyorsam.geri donus yapmam iyikide gordum bu yaziyi.

Kizlar birde bana cok msj geliyor cinsel satis afedersiniz ve daha bircok farkli otel indirimli tatil vs aradim gsm operatorunu biz burdan yapilmasi gerekeni yaptik sz cozmek durumundasiniz dava acin tuketici haklari dediler.bazen msjlar yuzunden deliriyorum

bana da geldi bir ay önce cinsel içerikli birşeyin reklamı görünce şok geçirdim. aman dönmemek gerekmiş bir mesajın bedeli 10 tl oluyormuş ben ilk aradıklarında açmıştım ama bişey olmadı zaten faturasız hattımı arıyorlardı.. ama normalde ararlarsa bile açmamak gerekmiş

Canım yurt dışı numaraları kesinlikle açmayın açtığınız takdirde sizden ve arayan kişiden kontör gidiyor
Ben yurt dışına geldiğim günden iki gün sonra arkadaş aradı bende direk açtım bilmiyordum oooo gitmiş benim kontörler

benide arıyorlar açmıyorum hattaa o numarayıda hemen siliyorum telimden yanlışlıkla ararım falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…