merhaba başından geçen biri varmıdır acaba 35 haftalık hamileyim 2nci bebeğim 2 haftadır hayatımda görmediğim kadar kan gördüm sonunda doktorlar sebebini buldu plesante rahime 1 bucuk sntm yakındaymış normalde en üstte olurmuş doktor bebeğin durumu iyi diyor ama doğum yapacak gibi kasılmalar oluyor RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN AMA bebeği bile artık fazla düşünemiyorum ölmekten korkuyorum
merhaba başından geçen biri varmıdır acaba 35 haftalık hamileyim 2nci bebeğim 2 haftadır hayatımda görmediğim kadar kan gördüm sonunda doktorlar sebebini buldu plesante rahime 1 bucuk sntm yakındaymış normalde en üstte olurmuş doktor bebeğin durumu iyi diyor ama doğum yapacak gibi kasılmalar oluyor RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN AMA bebeği bile artık fazla düşünemiyorum ölmekten korkuyorum
canım Allah korusun öyle düşünme doğumun yaklaşmış zaten inşallah hayırlısıyla sağlıklı doğum yaparsın. Plesanta düşüklüğü bir arkadaşımda vardı hamileliğinin ilk başından sonuna kadar kanamayla geçirdi erken doğum yaptı ama bebek de turp gibi anne de sağlıklı .35 haftayı atlatmışsın inşallah bir avazda kurtulursun.
arkadasım aklına kötü seyler getirme sakin ol dua et sonucta 35 hafta geride kalmıs inşallah saglıklı sıhhatli dogum yaparsında güzel haberi bize verirsin
bebeğim oldu şuan 5 aylık şans eseri hastaneye gittik doğuma girmeden önce doktorlar kan kaybından uyanamaz yada iç zarardan dolayı rahmini alabiliriz dediler anlaşmayı imzaladım 26 yaşındayım ve rahmi aldılar ben bilmedm yaptım sizede tavsiyem doğuma yakın zamanlarda eşiniz zorlasada hayır deyin yakınlaşmadan kaçının