• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 haftalık doğum... ?

mimozacicegim213

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
45
12
8
23
Merhaba hanımlar bugün 35 + 4 haftalık olduk. Bebeğimde gelişim geriligi var ve şuan kilosu 1500 gram doktor bugün doğuma alıcaz dedi ve yatış yaptı . 1 ay öncesindede erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne yapmışlardı . Sizce bebeğim küveze girermi ?

Merhaba hanımlar bugün 35 + 4 haftalık olduk. Bebeğimde gelişim geriligi var ve şuan kilosu 1500 gram doktor bugün doğuma alıcaz dedi ve yatış yaptı . 1 ay öncesindede erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne yapmışlardı . Sizce bebeğim küveze girermi ?
Erken doğuma girdiği için olabilir ilk doğduğunda 200-250 gram kadar kilo kaybı yaşar ödem aslında bu yani her bebekde olur sonradan toparlar hızlı bir şekilde 2 kiloya gelince çıkar diye tahmin ediyorum ama belki bunlar olmayadabilir belki hiç kalmaz

Merhaba 34+2 de bende gelişim geriliğinden doğum yaptım oğlum 1500gram doğdu 20 gün küvezde kaldı

Geçmiş olsun . Ciğerleri gelişmediği içinmi kaldı küvezde yoksa geliştiği halde kilosu düşük diyemi aldılar . Benim bebeğimin cigerleri gelişmiş fakat kilosu düşük diye tutuyolar şuanda
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun kilosu düşük diye kaldı çok şükür sizde de sıkıntı yokmuş istenilen kiloya gelsin kavusursunuz annesi

Kilosu az olduğundan kuvoze girebilir.
Ben 35+5 te doğum yaptim kgsi 2570 gr'dı.. 1 ay öncesinden ciğer geliştirici iğne yapılmıştı ama buna rağmen solunum sıkıntısından dolayı 1 haftayoğun bakımda kaldı bebeğim. Sağlıkla kucağıniza alırsınız insaAllah..

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun kilosu düşük diye kaldı çok şükür sizde de sıkıntı yokmuş istenilen kiloya gelsin kavusursunuz annesi
Bende teşekkür ederim . Sizin bebişiniz kaç kilo olunca çıktı ? Bir an önce kavuşmak istiyorum ama sağlığı için sabretmek durumundayım . Allah evlatlarımıza sağlık sihhat versin gerisi gelip geçici 🙏

Kilosu az olduğundan kuvoze girebilir.
Ben 35+5 te doğum yaptim kgsi 2570 gr'dı.. 1 ay öncesinden ciğer geliştirici iğne yapılmıştı ama buna rağmen solunum sıkıntısından dolayı 1 haftayoğun bakımda kaldı bebeğim. Sağlıkla kucağıniza alırsınız insaAllah..
Teşekkür ederim bende 35 + 4 te doğum yaptım 1430 gramdı

Bende teşekkür ederim . Sizin bebişiniz kaç kilo olunca çıktı ? Bir an önce kavuşmak istiyorum ama sağlığı için sabretmek durumundayım . Allah evlatlarımıza sağlık sihhat versin gerisi gelip geçici 🙏
Amin herşeyin başı sağlık iyi olsunda biraz daha orda büyüsün gerçekten zor ama iyi olduğunu bilmek güç versin size az kalmıştır kavuşmaniza 🤲
2180 gramla taburcu olduk biz

Merhabalar benim bebeğimde de gelişim geriliği görüldü. 29+6 dayız, 1 kilo bebeğim.
Ciğer geliştirici iğne oldum. 2 günde bir doktor kontrolü önerildi. Sizlerde bebeğinizde kilo alımı nasıl oldu acaba?

34+4 de doğurdum suyum bittiği için doğumda yarıyı geçmiş vaziyette acilen sezaryene alındım..2150 gram doğdu ödemler gidince de 1900 gram oldu kızım..doğumdan 3-4 gün önce de ciğer geliştirici vuruldu bana bebeğim için..

34+4 de doğurdum suyum bittiği için doğumda yarıyı geçmiş vaziyette acilen sezaryene alındım..2150 gram doğdu ödemler gidince de 1900 gram oldu kızım..doğumdan 3-4 gün önce de ciğer geliştirici vuruldu bana bebeğim için..
Suyunuzun bittiği tesadüfen mi görüldü
Yoksa bir şikayetle mi gitmistiniz

Suyunuzun bittiği tesadüfen mi görüldü
Yoksa bir şikayetle mi gitmistiniz
Sancım gelince ben anladım..sızıntı şeklinde gelmiş ben anne kız ekonomik paket ped bitirdim ogün..afedersiniz altıma kaçırıyorum sandım daha zamanımız var diye hiç düşünmedim..akşam da 21:30 da başladı sancım 22:30 da doktorumu aradık acilen hastaneye gidip nst ye bağlasınlar geliyorum dedi 8 cm açıklıkla hastaneye gittim bilmiyorum haberim yok acilen alındım sezaryene

Back