Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok kalmaz ins.bebegin durumuna gore degisiyor canim kuzevde kalma sureleri her bebek bir degil.Kimse okumuyo mu
Doktorum bi hastasına mecburi erken doğum yaptırmıştı 35. Haftada ve 5 gün kalmıştı küvezde. İnşallah daha az klır bebeğin33 haftalıkken sancılar başladı.. 2 hafta zor durdu.. şimdi küwezde ciğer iğneside olmuştu.. erken doğan bebekler kaç gün kalıyo.. ne zaman kawuşurum yawruma
Gözlerini kapatmışlar mor ışığın altında.. sarılık mı olmuş..?? Doktor korkmayın demiş solunumdan çıkarmış hafta içi anne wgrlsin emzirsin demiş..Benimki 34 haftalik doğdu doğar doğmak enfeksiyon kaptı 13 gün kaldı kuvezde çok zordu bizim için o günler ama dok size öyle dedikçe bugün yarın cikarirlar
Pazartesi gidicem emzirmeye.. sarılığı söylememişler ne kadar olduğunu.. inş pazartesi emerse çıkarmıyız diyosunuz..vBenim ki de hep aldı o ışığı emziren diyorlar sa çok yakın çıkmanız bana emir dediler çocuk becerincé taburcu olduk kilosu da önemli azsa o yüzden de salmazlar
Erken doğan bebekler sarılık olmasın diye alıyor o ışığı sarılık ta olabiliyorlar sorun değil onu yakmayın kafaya benimki 3 _4ay sapsarı dolaştı geçmedi teninden rengi 7 aylık suan anca açıldı .Başka bir sıkıntısı yoksa ve emme yutma refleksi yerindeyse çıkarıyorlar benimkini son güne kadar hortumla beslediler . geçmiş olsun sagsalim çıkacak inş. Yavrunuz insan bebek yanında olmayınca çok tuhaf oluyor yanında bebekle yatanlara çok imrenmistim ne büyük nimet dedim sagsalim anneye kavusmalariPazartesi gidicem emzirmeye.. sarılığı söylememişler ne kadar olduğunu.. inş pazartesi emerse çıkarmıyız diyosunuz..
ESt çok dopru.. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inş..Erken doğan bebekler sarılık olmasın diye alıyor o ışığı sarılık ta olabiliyorlar sorun değil onu yakmayın kafaya benimki 3 _4ay sapsarı dolaştı geçmedi teninden rengi 7 aylık suan anca açıldı .Başka bir sıkıntısı yoksa ve emme yutma refleksi yerindeyse çıkarıyorlar benimkini son güne kadar hortumla beslediler . geçmiş olsun sagsalim çıkacak inş. Yavrunuz insan bebek yanında olmayınca çok tuhaf oluyor yanında bebekle yatanlara çok imrenmistim ne büyük nimet dedim sagsalim anneye kavusmalari