35 haftalık doğum yaptım..

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
103
35
Bingöl
33 haftalıkken sancılar başladı.. 2 hafta zor durdu.. şimdi küwezde ciğer iğneside olmuştu.. erken doğan bebekler kaç gün kalıyo.. ne zaman kawuşurum yawruma

Kimse okumuyo mu
Cok kalmaz ins.bebegin durumuna gore degisiyor canim kuzevde kalma sureleri her bebek bir degil.
3 erken dogum yaptim.
Ilk cocgum 36 haftalik dogdu 8 gun kuvezde kaldi.
Ikinci cocugum 34 haftalik dogdu hic kuveze girmedi.
Ucuncu cocugum 32 haftalik dogdu 18 gun kuvezde kaldi.
Allah sifa versin ins biran once kucagina alirsin.

33 haftalıkken sancılar başladı.. 2 hafta zor durdu.. şimdi küwezde ciğer iğneside olmuştu.. erken doğan bebekler kaç gün kalıyo.. ne zaman kawuşurum yawruma
Doktorum bi hastasına mecburi erken doğum yaptırmıştı 35. Haftada ve 5 gün kalmıştı küvezde. İnşallah daha az klır bebeğin

İnş 4 gün oldu hala küwezde ara ara solunum cihazı çıkarıyolarmış.. yakın zamanda sağlığına kawuşurda ewimize gelir inş..

Korkma annesi bebişin baya büyük haftada doğmuş, akciğerleri için iğne de olmuş, çok kalmaz muhtemelen.

Benimki 34 haftalik doğdu doğar doğmak enfeksiyon kaptı 13 gün kaldı kuvezde çok zordu bizim için o günler ama dok size öyle dedikçe bugün yarın cikarirlar

Allah razı olsun kızlar.. bakalım bugün ne diyecek doktor.. doğru düzgün ayaklanamafıpım için gidemiyorum hastaneden çıkarken gördüm.. çok özledim hasret kaldım yawruma..

Benimki 34 haftalik doğdu doğar doğmak enfeksiyon kaptı 13 gün kaldı kuvezde çok zordu bizim için o günler ama dok size öyle dedikçe bugün yarın cikarirlar
Gözlerini kapatmışlar mor ışığın altında.. sarılık mı olmuş..?? Doktor korkmayın demiş solunumdan çıkarmış hafta içi anne wgrlsin emzirsin demiş..

vBenim ki de hep aldı o ışığı emziren diyorlar sa çok yakın çıkmanız bana emir dediler çocuk becerincé taburcu olduk kilosu da önemli azsa o yüzden de salmazlar

vBenim ki de hep aldı o ışığı emziren diyorlar sa çok yakın çıkmanız bana emir dediler çocuk becerincé taburcu olduk kilosu da önemli azsa o yüzden de salmazlar
Pazartesi gidicem emzirmeye.. sarılığı söylememişler ne kadar olduğunu.. inş pazartesi emerse çıkarmıyız diyosunuz..

Pazartesi gidicem emzirmeye.. sarılığı söylememişler ne kadar olduğunu.. inş pazartesi emerse çıkarmıyız diyosunuz..
Erken doğan bebekler sarılık olmasın diye alıyor o ışığı sarılık ta olabiliyorlar sorun değil onu yakmayın kafaya benimki 3 _4ay sapsarı dolaştı geçmedi teninden rengi 7 aylık suan anca açıldı .Başka bir sıkıntısı yoksa ve emme yutma refleksi yerindeyse çıkarıyorlar benimkini son güne kadar hortumla beslediler . geçmiş olsun sagsalim çıkacak inş. Yavrunuz insan bebek yanında olmayınca çok tuhaf oluyor yanında bebekle yatanlara çok imrenmistim ne büyük nimet dedim sagsalim anneye kavusmalari

Erken doğan bebekler sarılık olmasın diye alıyor o ışığı sarılık ta olabiliyorlar sorun değil onu yakmayın kafaya benimki 3 _4ay sapsarı dolaştı geçmedi teninden rengi 7 aylık suan anca açıldı .Başka bir sıkıntısı yoksa ve emme yutma refleksi yerindeyse çıkarıyorlar benimkini son güne kadar hortumla beslediler . geçmiş olsun sagsalim çıkacak inş. Yavrunuz insan bebek yanında olmayınca çok tuhaf oluyor yanında bebekle yatanlara çok imrenmistim ne büyük nimet dedim sagsalim anneye kavusmalari
ESt çok dopru.. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inş..

Back
X