35 haftalık doğum yapan arkadaşlar

OzEnlemgin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
22
6
41
Arkadaşlar su azalması sebebiyle 35 haftanın bitiminde mecburi sezeryan olacağım muhtemelen. Bu sıkıntıyı yaşayan yada başka sebeple 35 haftalıkken doğum yapan arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var bebişiniz kaç kilo doğdu küvezde kaldınmı??? Yazarsanız sevinirim...

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah . benim görümcem geçen yıl 34 haftalık doğurdu sezeryanla maşallah çok sağlıklı hiç küvoze girmedi şimdi bir yaşında çok iyi çok sağlıklı hiç canını sıkma Allah yardımcınız olsun

Gerçektenmi canım çok saol bana büyük moral oldu kilosuda maşallah çok iyiyimiş darısı bize olsun inşallah... Çok teşekkür ederim...peki onun doğum sebebi neydi...

Birden 34 cü hastada suyu gelmeye başladı hemen hastaneye gitmiş doktor su azalıyor sezeryana almamız gerek demiş ve ardından Doğum :) gayet iyi hiç kuvöz vs olmadı sadece büyütürken daha dikkat ettiler hep inş seninde yolunda gidr hersey aklında olsun sende üzülme diye yazdım canım hakkımızda hayırlısı

Canım bizimde komşumuzun kızı şuan 10 aylık 10 ay önce 34 haftalıkken doğdu suyu çok azdı ve sigaradan olduğunu söylemişler kadın 2 paket sigara içiyordu resmen acil sezeryana aldılar ve nikotinden ameliyatın ortasında ayılmış birden çok zor zamanalr geçirdi kızı yanlış hatırlamıyorsam 15 gün falan küvezde kaldı kilosu azdı ama şimdi görsen maşallah baya kilolu boğum boğum kolları bacakları... Hiç kafana takma Allahın izniyle sapasağlam doğar.. Kurban olduğum Allahım bebeğine ve sana sağlık versin.. İnşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun sımsıkı sarılırsınız...

Arkadaşlar destek olduğunuz için çok saolun önümüzdeki hafta belli olacak doğum olup olmayacağı inşallah yavrum 1 hafta daha ben gelmicem der. Gelirsede inşallah kucağıma hemen alabilecek durumda olur. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın...

Günaydın 2,5 yıl önce benim kızımda 34 hafalık doğdu dogmadan 2-3 hafta önce akciğer geliştirici iğnr yapıldı.kontrole gittim doğum yaptım.1950 gr dogdu 1750 gr a düştü.yaşnız brni kızımın gelişim geriliği vardı yaklasık 31 haftalık görünüyordu.küvözr girmedi.emmemediği için kilo verdiği içim beslenmek için hastanede yattı 8 gün

35 haftalik cokta erken degil.. Koveze gerek kalmaz bence..

35+1 de dogum Yaptım. Birbucuk aylık oldu, rahim kısalığı problemim vardı, sürekli yatmam gerekiyordu, dikkat ettim ama sürekli yatamadım, nasip... Bebegim 2300 Doğdu kuveze girmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…