- 22 Kasım 2023
- 140
- 43
- 18
- 29
- Konu Sahibi meltem-345
-
Göğüs masajını deneyebilirsin internette nasıl yapıldığına dair videolar var süt akışını kolaylaştırır sonra da pompa denebilirsin etki edecektirMerhaba 35 haftalık doğum yaptım süt istiyorlar ama her yöntemi denedim gelmedi 2 saate bir uyarıyorum bebeğimde küvezde şuan 1 kere göğüs ucumu emdi ama gelmedi ne yapabilirim
Benimde öyle şuanbende 36+4 haftalikken dogurdum sütüm geldi ama 30 ml yi gecmiyordu hala öyle
2-3 ymk kaşığı dut kurusu nu 2 su bardağı suda bir tencerede 10 dk kısık ateşte haşlayıp suyunu içip yiyin. Bol su tüketin. Bol sağım yapın imkan varsa bebekle bol temas edip bol emzirin. Ne kadar çok uyarım o kadar çok süt. Belki stresli şeyler yaşadınız ama kavuşma anını kokusunu düşünüp rahatlatıp kendinizi bu şekilde sağım yapın. Sütünüz bol olsun
Hastanede olması cidden stres yapıyormuş ve süt gelmiyormuş bebeği eve gelip emmeye başlayınca sütümde geldi 2 kilo 310 gramdı 6 gün küvezde kaldıMerhaba hayırlı olsun tez zamanda kucağınıza alıp evinize götürün insallah. Mutlaka sağım yap sadece gögüs ucu degil tamamini sık masaj yap hurafemi bilmem ama saçını gögüsün üstüne gelecek şekilde Tara derler. Denemekte fayda var. Bende mart ayı 37 hafatlik dogum yaptim hic stres yapma sütünü etkiliyor. Gerçek anlamda. Bide pes etme sütünü getirmeye caliş çünkü bebegin erken dogmuş anne sütüne ihtiyacı var. Saglikla büyüt inşallah.♡ Kaç kilo dogdu minik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?