35. Hafta hamilelikte baş dönmesi...

Mel59

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.052
583
Kızlar 35 haftlk hamileyim bugun başım dönüyör. Ani hareket edince dönüyor,aşagı bakınca dönüyor,hatta yattıgımda da kötü oluyorum. Tansiyonum hafif yüksek çıktı fakat normalleşince yine şikayetlerim devam ediyor. Hormonlarla mı alakalı, yorgunluk olabilir mi ? Sizce? Bu haftalarda bu şikayeti yaşayanlar varsa lütfen yazsınlar . Telaşlanmam gereken bir durum var mı? o_O:KK42:

Kızlaaaar hadiii... hamişleeer, yok mu bu son haftalarda böyle şikayetleri olan? :110:

Ben de 34haftaligim ve bazen başım dönüyo genellikle akşam yürüyüşe çıktığımda başım sersem gibi oluyo dönüyo bir anda normal mi acaba .
Kitapta normal yaziyo bas dönmesi vs ama bilemedim
Sağlıkla kucağımiza alırız inşallah

Ben de 34haftaligim ve bazen başım dönüyo genellikle akşam yürüyüşe çıktığımda başım sersem gibi oluyo dönüyo bir anda normal mi acaba .
Kitapta normal yaziyo bas dönmesi vs ama bilemedim
Sağlıkla kucağımiza alırız inşallah

Amin cnm . Kitaplarda normal diyolar evet haklısın cnm ama benimki biraz fazlaydı , başımı kımıldatamıodum, neyse ki geçti çok şukur:KK28:

36 haftalık hamileyim bendede oluyordu 2 hafta once falan hatta bir keresinde yolda yürürken olmuştu allahtan çok kısa sürdü normal yani tansiyondan kaynaklanıyo

36.haftadayım benim de çok başım dönüyor. İnşaallah normaldir

X