- 9 Mart 2023
- 38
- 21
- 8
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sancı vb hiçbir belirti yok bu şekilde su gelir mi ara araSuyun geliyor olabilir, acil doktora git!
Başka bir belirti yok diye gitmedim yaşayan var mı diye de sormak istedim eşim işten gelince giderizYavrum buraya yazana kadar doktora gitsene benimde o haftalarda başıma geldi 2 kere doktora gittim test yaptı amniyo sıvısı değilmiş Allah'tan sizde bi doktora görünün
Kimilerinin sancısı hissedilmiyor, riske atmayın lütfen. Bebeğiniz için doktora gidin.Başka bir belirti yok diye gitmedim yaşayan var mı diye de sormak istedim eşim işten gelince gideriz
Hemen doktora gidin daha bir kaç gün önce buradan arkadaşın suyu geldi hemen doğum yaptıBaşka bir belirti yok diye gitmedim yaşayan var mı diye de sormak istedim eşim işten gelince gideriz
Öyle mi bende doktora gidene kadar biraz rahatlarım diye yazdım buraya daha panik oldum şimdiHemen doktora gidin daha bir kaç gün önce buradan arkadaşın suyu geldi hemen doğum yaptı
Evet bitanem burada oldu aynı şeyi yazdı hastaneye git dedik gitti doğurdu belki sızıntı da vardır bilemeyiz çocuğunu lütfen riske atma hemen acile gitÖyle mi bende doktora gidene kadar biraz rahatlarım diye yazdım buraya daha panik oldum şimdi
Teşekür ederim gideceğimEvet bitanem burada oldu aynı şeyi yazdı hastaneye git dedik gitti doğurdu belki sızıntı da vardır bilemeyiz çocuğunu lütfen riske atma hemen acile git
Tamamdır bize de haber et aşkoTeşekür ederim gideceğim
Doktorum izinliymiş eşim gelince acile gideceğizTamamdır bize de haber et aşko
bence tuvaletimiz bitiyor sanıyoruz ama bitmiyor:) bana da çok oluyor. yine bi görün doktora, için rahat etsin. panik olma ama.Merhaba kızlar 35. Haftadayım 1 hafta önce gittim kontrole herşey normaldi fakat. Tuvalete çıktığımda küçük tuvaleti min sonunda baskı hissediyorum ve tuvaletim bittiği halde kendi kendine su akıyor 2 kere oldu dünden beri bu normal mi yaşayan var mı
Tamam endişeye mahal yokDoktorum izinliymiş eşim gelince acile gideceğiz
Dünden beri 5 6 kere girmişimdir tuvalete 2 sinde bu şekilde oldu ama yine de korktum az gelmedi çünkü belkide enfeksiyonda kapmış olabilirim sık kapıyorum çünkübence tuvaletimiz bitiyor sanıyoruz ama bitmiyor:) bana da çok oluyor. yine bi görün doktora, için rahat etsin. panik olma ama.