• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35. Hafta da su gibi akıntı

eftalya61

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
38
21
8
31
Merhaba kızlar 35. Haftadayım 1 hafta önce gittim kontrole herşey normaldi fakat. Tuvalete çıktığımda küçük tuvaleti min sonunda baskı hissediyorum ve tuvaletim bittiği halde kendi kendine su akıyor 2 kere oldu dünden beri bu normal mi yaşayan var mı

Yavrum buraya yazana kadar doktora gitsene benimde o haftalarda başıma geldi 2 kere doktora gittim test yaptı amniyo sıvısı değilmiş Allah'tan sizde bi doktora görünün

Yavrum buraya yazana kadar doktora gitsene benimde o haftalarda başıma geldi 2 kere doktora gittim test yaptı amniyo sıvısı değilmiş Allah'tan sizde bi doktora görünün
Başka bir belirti yok diye gitmedim yaşayan var mı diye de sormak istedim eşim işten gelince gideriz

Öyle mi bende doktora gidene kadar biraz rahatlarım diye yazdım buraya daha panik oldum şimdi ☺️
Evet bitanem burada oldu aynı şeyi yazdı hastaneye git dedik gitti doğurdu belki sızıntı da vardır bilemeyiz çocuğunu lütfen riske atma hemen acile git

Merhaba kızlar 35. Haftadayım 1 hafta önce gittim kontrole herşey normaldi fakat. Tuvalete çıktığımda küçük tuvaleti min sonunda baskı hissediyorum ve tuvaletim bittiği halde kendi kendine su akıyor 2 kere oldu dünden beri bu normal mi yaşayan var mı
bence tuvaletimiz bitiyor sanıyoruz ama bitmiyor:) bana da çok oluyor. yine bi görün doktora, için rahat etsin. panik olma ama.

bence tuvaletimiz bitiyor sanıyoruz ama bitmiyor:) bana da çok oluyor. yine bi görün doktora, için rahat etsin. panik olma ama.
Dünden beri 5 6 kere girmişimdir tuvalete 2 sinde bu şekilde oldu ama yine de korktum az gelmedi çünkü belkide enfeksiyonda kapmış olabilirim sık kapıyorum çünkü

Back