- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
-
- Konu Sahibi kedidir_kedi
bence yeme :)))) ne olur ne olmazben kesicem ya ne olur olmaz aksine severim hurmayı ama napalım :/
eşime dedim saçmala dio
internette hurma oksitosin hormonunu arttırdıgı yazıyordu oda dogumu tetikleme etkiye sahipmiş
bilemedim şimçik
Yanlis bilmiosam 37. Hafta canim. En ideali 38 haftaymisOlabilir kızlar,bazı şeyler içerdiği maddelerle bazı durumları tetikleyebilir tıpkı adaçayı ve kekik çayını önermedikleri gibi. Ben 36+3 üm bugün, doğum yapılacak olsa en erken hangi hafta itibariyle erken doğum olmamış oluyor?
Yanlis bilmiosam 37. Hafta canim. En ideali 38 haftaymis
Sat a gore tatlim. Cunku ultrasona gore organlar gelismiomus yani sadece kilolu oluomusUltrasona gore mi sata gore mi canim bu?
Sat a gore tatlim. Cunku ultrasona gore organlar gelismiomus yani sadece kilolu oluomus
Bizzat doktora sormustum bu soruyu canim. Insan hemen dogsun istio. Iyice agirlastk nolcakhımm anladım canım teşekkürler ozaman bize daha var desene
Bizzat doktora sormustum bu soruyu canim. Insan hemen dogsun istio. Iyice agirlastk nolcak
Bende persembe gitcem tekrar. Hem son haftakar hem de sicaklar mahvetti. Ayni senin esin gibi bizimki de dogsa die beklio resmen. Bi de benim zor hareket ettigimi gordukce bu son daha yapmayiz dio :)Dun gece esim dio ya cok uzun geldi artik dogurda seviyim ozledim dio :)
sanki elimde olan biseymis gibi :)
carsamba bende gidicem doktora benim doktorum ne karar alicak bana acaba merak icindeyim :)
Bende persembe gitcem tekrar. Hem son haftakar hem de sicaklar mahvetti. Ayni senin esin gibi bizimki de dogsa die beklio resmen. Bi de benim zor hareket ettigimi gordukce bu son daha yapmayiz dio :)
benimki aksine ikinci cocugu istiyor
daha dur birinciye baktık büyüttük ikincisi kaldı diyorum
biz yarın yada öbür gün eşim yarın da olabilir dedi bakalım ne zaman gidicez
özledim kızımı ama napıo acep içerde sıkılıormu
Valla bende dusunuom skilio mu ki die bi de benim karin baya kucuk sigamio saniom hep. Ya ben ayakta iki dakka duramiorum resmen iki buklum oluyorum. Sende de oluo mu?
Ay resmen ayakta duramiom hic valla nolcak bilmiom allah sonumuzu hayir getire :)) nasil dogurcaz ay korkuommmUzun bir sure durdugumda oluyor 2 dk kisa sure canim :)
Ay kiyamam yerim onu ben :)
Ay resmen ayakta duramiom hic valla nolcak bilmiom allah sonumuzu hayir getire :)) nasil dogurcaz ay korkuommm
Bende odem sorunu yok ama curugum resmen ayakta duramiom ya :))) yatiom paso :)) oyle boyle dogurcaz ama korkuoz iste naparsin :)))Kiyamam ya cok durmamaya calis ayakta.
benimde ayaklarim davul gibi oldu
Bilmiorum ama sanki zaman daraldikca tirsiyorumm
Bende odem sorunu yok ama curugum resmen ayakta duramiom ya :))) yatiom paso :)) oyle boyle dogurcaz ama korkuoz iste naparsin :)))
Canim tuzlu mu yiyosun? Ben fazla tuzlu yemiorum ondan olmadi galiba. Aksine alyansim cikio die onune yuzuk takiorum bende. Gerci bu bebek beni zayiflatti sanirim ondan boyle halsizim falan. Enerji sifir. Sende skinti yapma kendine az kaldi tatlim rahatlicaz allahin izniyle :) bebisleri bi doguralim eski duzenimize doncez insallah :))ogle de boylede bir sekilde dogurucaz da ilk olunca nasil olacak telasi var.
ay ne guzel ya benim ellerim parmaklarim sisiyo alyans takamiorum ayakkabi giyemiorumn sikinti
Canim tuzlu mu yiyosun? Ben fazla tuzlu yemiorum ondan olmadi galiba. Aksine alyansim cikio die onune yuzuk takiorum bende. Gerci bu bebek beni zayiflatti sanirim ondan boyle halsizim falan. Enerji sifir. Sende skinti yapma kendine az kaldi tatlim rahatlicaz allahin izniyle :) bebisleri bi doguralim eski duzenimize doncez insallah :))
Azalt tuzu tatlim benim yeme oyle tuzlu. Bebis hareketli cok sukur benim de anasi pertevet tatlim tuz tuketimim oluyor kesmem gerek biliorum.
ben ilk 3 ay kusmaktan 3 kilo vermistim ve asiri halsizdim sanirim zayiflayinca bunye cokuyor hamilelikte sonra toparladim cok sukur masallahimiz var simdi enerjim yerinde bebisinde ogle
Azalt tuzu tatlim benim yeme oyle tuzlu. Bebis hareketli cok sukur benim de anasi pertaz kaldi neyse ki :) yine konusuruz tatlim. Dogurmaya gidersem sana msj atarim dua et die