• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 35 günlük bebeğin öksürmemesi lazım dedi doktor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
öksürük hapşırık burun akıntısı tıkanıklık ile doktora götürdüm sonunda . Burun damlası ve sekrol dene bir şurup verdi ama öksürüğü için bişey bulamadılar yeni doğan bebek öksürmez dediler canım sıkıldı hala öksürüyor uykuda özellikle hapşıır gibi kısa kısa öksürüyor dolu dolu değil ama gerçekten öksürmemesi mi lazım aynı durumda olan var mı röntgen kan tahlili hiç bişey çıkmadı içim gidiyor

canım bilgim yok ama benim bebeğimin tükrüksalgısı1.5 aylıkken arttı ve bazen boğazına kaçıp öksürüyordu.. bir de burnu tıkalıyken öksürüp burnundaki pisliği atıyor bazen öyle bişey olabilirmi? ya da belki hapşırığıyla öksürüğünü karıştırıyormusun çünkü bizimkinin de belli olmuyor.. inşallah önemli bişey yoktur.. geçmiş olsun..

yok ben akıyor demedim.. mesela içinde kuruyan sümük dışarı çıkıyor öksürünce.. bu arada doktoruna da kızdım biraz ne demek öksürmemesi lazım.. öksürüyor işte.. canım ateşi yoksa çok endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de çok dikkat et.. ateşi çıkar veya öksürük balgamlı hale gelirse yada değişik gelen başka bişey daha farkedersen hemen bi doktora daha götür.. çok dikkat etmek lazım yenidoğan bebeklere.

Alla alla ne demek oksurmemesı lazım.Benımkı de oksuruyor.
Benımkı tukurugunu yutuyor dıye dusunuyorum Harpy arkadasımın dedıgı gıbı. Tıkanıklıgı da var ama gecenler doktora gıttıgımızde gayet saglık demıstı.
Gecen gun burnu tıkalı gıbı geldı burnunda sumuk gordum cok korktum. BUĞUSEPTIL dıye bır ılaca benzer bısı var. Onu kullanmaya basladık. Suyu kaynakken ıcıne ondan bırkac damla koyup cocugun ve ebeveynlerın bulundugu odaya koyduk,mentol aroması verıyor ve burnu acıyor.bebegm gecelerı tıkandıgı ıcın gecelerı koyuyoruz odaya.grıbı nezlesı olan yetıskınler ıcın de ıyıymıs.bebekler ıcın odaya konabılırmıs ama prospektuste yazan yetıskınler ıcın olan bır kaba koyup solutmak falan zararlıymıs.bebegımın tıkanma sorunu ortadan kalktı sımdılık

Back