• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 35 günlük bebeğim hala sarılığı devam ediyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

canan027

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
147
3
118
İstanbul
35 günlükbebeğim hala sarılığı atlatamadı. Sütüm yetersiz geliyodu aç kalmaktan yükselmiş olabilir dedi dr düşüyor fakat çok yavaş düşüyor 10 gün önce 12idi bügün 6 çıktı ama 1aylık olduğu için dr yüksek dedi büyük bir araştırma hastanesine gidin dediler uzamış sarılık incelenmesi lazım dediler çok tedirginim bizim gibi olan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var

Canım 6 çok yüksek değil ki. Biizm de 1 aylıkken fazla uyuması sebebiyle hastaneye gitmiştik, hasteneden çıkarken 7 civarı olan bilirubin oranımız 16 ya çıkmıştı doktor kan testi yaptı, kanda tiroitlerine kadar baktı ( bu onemlı ) hiç bir şey çıkmadı sonra anne sütü sarılığı bu dedi. Hiç bir zararı yok, eski yıllarda sütü keserlermiş fakat şimdi böyle yapmıyoruz kendi kendine geçer 3 aya kadar bilr sürebilir dedi. Ve dediği gibi oldu. Ama yine de fizyolojık bir şey var mı yok mu kan testi yaptır ve sonrasına takılma. Ayrıca 17 olmadan fototerapiye almıyorlar. Dediğim gibi 6 çok düşük

cnm bizde sarılıktan çok çektik bizide fakülteye göndermişti dr. bir türlü düşmüyodu herşeyi araştırıldı çok şükür bişey çıkmadı bi hap verdiler sarılığı düşürmesi için onu 5 gün kullandık ve sonrada düştü
bizimde 2 ay sürmüştü sarılığımız ama 6 çok yüksek değil merak etme düşer bizim değerimiz 18'di inş. en kısa zamanda atlatırsınız

bizde 45 gün çektik sarılıktan
hep 11 12 civarıydı değerleri
ozaman çok üzülmüştüm 3-4 güne bir hastaneye gidiyoduk
ama boşuna yıpratmışım kendimi doktorların dedği gibi 45.günden sonra kendiliğinden düştü
içini ferah tut

canım içini ferah tut bilirubin seviyesini 21 lerde gördük biz 12 ye düştü sonra yine 19 oldu grup uyuşmazlığından 3 ayda atlattık

canım benim bebeğim 3 aylık 2 ay devam etti sarılık fototerapi gördük günlerce uzayan sarılık olmuşuz ama çok şükür geçti bol bol emzir :93:

yazdıklarınız içimi çok rahatlattı bizimki uzamış sarılıkmış drumuz araştırma gerekebilir demişti zeynep kamile götürdüm ordaki dr araştırılacak bişeyi yok sarılığı yok denecek kadar azalmış dedi idrar tahlili ve tiroid bezleri yavaş çalışıyo olabilir dedi kan tahlili istedi yarın gidip tahlillerini yaptırıcam dr erken doğduğu için uzun sürer dedi çok şükür ordaki dr bizi çok rahatlattı önceki drumuz bizi baya korkutmuştu cevaplarınız için teşekkürler

Back