35.60 lıraya pike takımı..

internetten alışveriş yaptığınız her site tc kimlik numaranızı ister çünkü sizin adınıza fatura düzenliyorlar.

cotton box pike takımları oldukça kaliteli ve hoş modellere sahip bir marka.
çeyizim için 2 adet pike takımı aldım. 45TL adet fiyatı.

Son düzenleme:
bende limangodan cotton box pike aldım. takım değil tek ama kumaşı kalitesi model igerçekten çok güzel.

kızlar çeyizim için aldıgım çok sevdiğim parçalar rezil oldu(

bende cotton box nevresim takımları aldım ama renkleri ilkyıkamada attı özellikle yastık kılıflarının rengi daha çok soldu, diğerlerini yıkayıp kullanmaya korkuyorum şimdi.cotton box unda fiyatı uygundu,

birde aran clasy diye bi markanın pike takımını aldım aşırı sinirlerim bozuk şu an, ilk yıkamada çizgi çizgi beyazlaşmalar oldu, üstelik çekti 30 da yıkamama ragmen, renkli çok guzeldi, şimdi sermeye korkuyorum 1 kez kullanabildim 50 liraya almıştım, kesinlikle aran clasy almayın. rezaletmiş

soley uyku seti almıştım yorganını ilk yıkamada renkler birbirine karıştı görmeliydiniz, elimde bez ağlaya ağlaya sildim, çıkarabildim biraz ama nafile

çok üzüldüm açıkcası(
pike takımı buderece çekiyormu, üstelik şerit şerit beyaz çizgiler rengi inanılmaz soldu şok oldum makineden çıkarınca şimdi yatagıma serdiğimdede küçük kalıyor, halbuki ilk serdiğimde büyük bile geliyordu.

diğer attıgım herşey normal çıkıyor, ama nevresimlerde pikede böyle birşey olması ürünlerin kalitesizliğine bağlı sanırım

days in colorstan aldıgım nevresim takımım attıgım gibi çıktı beni şokeden bir durum olmadı mesela.

fiyatına aldanmayın derim.bunları 1- 1,5 yıl kullanıp maddi açıdan düzelince hepsini değiştiricem,

evime aran clasy gibi soley, cotton box gibi ürünler asla sokmayacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…