bu işin sistemini oyle yapmıslarkı canım,sıparısın 36 lıra 7 lırada kargo odedım 43 lıra bı 7 lıra daha verecekmısım gerı yollamak ıcın ve dıyorkı gerı alım için paketın hıc acılmaması kesınlıkle gereklıır aksı halde alınmaz..ben paketı acmadan ne bılıyım ne var ne yok ıcınde.buna ragmen kargocunun parasını vermeden actım paketı varsa bı vukuatı yollayım gerı dıye yuzunden baktım ıyıydı uzun uzadıya abı sen bı ucundan tut bakıyım su carsafın da dıyemezdım ya ..nıtekım kaldı elımde..bılmıyorum ne kadar dogru bır karar verdıgımı almak ıcın.
ceyızımın borcok eksıgını ordan yaptım cunku ankarada orası kadar cesıt heryerde yok..varsada magazalarda ve pahalı ama cıkrıkcılar yokusuda ucuz degıl 3 sene evvel bır yatak ortusune 200 lıra para verdım halen acıyorum dumduz bırsey hemde.. ve ben orda calıstım yanı pıyasasını bılıyorum .. zaten banada oylesı tuzlu geldıgı ıcın boyle onlıne sıparıs denemıstım ve memnun kalsaydım sureklı bu yolu kullanacaktım.. ıkı turlusude hosuma gtmedı..bırı cok para bırı kalıtesız... bu ısler bırazda sansa bakıyor anlasılan ..genede umıdımı yıtrmıyorum belkı yıkandıktan sonrakı halı gonlumu almaya yeter.. fıyatın uygun olusu aman kac paralık sey dedırtıyor olabılır fakat benım aylık sadece 150 lıra nafakam var bu parayla okul harcı,net parası ve bu tıp ufak tefek ceyız hazırlıgı yapabılıyorum ancak..elımdekı mebla dusuk olunca benım ıcın 1 lıra bıle onemlı velasılın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?