• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35.60 lıraya pike takımı..

axfrends

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
176
0
0
Ankara
arkadaslar merhaba..dün nette dolasırken ipekçe adlı bir mefruşat markasının pike takımlarının yaptıgı kampaya dıkkatımı cektı... 89.00 lıralık urunler 35.60 lıraya dusmus...

-aranızda bu markayı kullanan veya bilen ,duyan varmı?
-35.60 lıra bir pike takımı için hat safhada ucuz degılmı?
-ve sipariş vermek istedıgımde T.C kimlik nomu ıstedıler.sonucta net olunca vermeye korktum acıkcası ve siparişten vazgectım,net siparişlerinde t.c kesın ıstenırmı?

bilgilendirirseniz sevınrım arkadaslar....

Son düzenleyen: Moderatör:
yokmu bır yorumu olan arkadaslar..sipariş vermek ıstıyorum flowers adlı ürünün modelı cok hosuma gıttı.ama kımlık nosu konsuunda aydınlatmanızı beklıyorum dort gozle vermek ıcın.bilmiyorumkismile

ipekçe çok kaliteli bir markadır ben banyomda banyo paspaslarını kullanıyorum memnunum tavsiye ederim zaten çok uygun alıp denemekten bir zarar gelmez ama eminim pikeleri de kalitelidir..

tesekkur ederım bu bılgıler kalbımı yumusattı cunku sureklı heralde ıı bır marka degıl kı bu denlı ındırım yaptılar dıye dusunmustum..hemen sıparıs verıcem .

siparişi verdım kargoyla beraber 42.60 lıra tutar cıktı..kacgunde gelır bılmıyorum..bekleyelım ve gorelım yenı pıke takımımızı..

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inş. modelini beğendiğiniz için kalitesi hakkında bilgi vermek istedim ki kararınıza yardımcı olayım nitekim siparişi de vermişsiniz zaten tekrar hayırlı olsun ;)

merhaba arkadaşım,ben daha önce nevresim dünyasından alışveriş yaptım.son derce güvenilir bir site .tc kimlik nosu istemleri cok normal.şuan cogu e-ticaret sitesi tc no istiyor.
güvenle alışveriş yapabilir arkadaşalarına tavsiye edebilrsin.biz arkadaşlarımla ev tekstili ürünlerinimizin cogunu nevresim dünyasından alıyoruz.tüm tanınmış kalite markalar ,moda olan ev tekstilinde ne varsa nevresim dünaysında.

cok saol arkadasım,bu markadan da bu ıslemler esnasında tc ıstendıgınden de haberım olmadıgı ıcın tereddutlu davranmıstım ama yukarda ılk yorumu yazan arkadasa ıtıbarla sıparısı verdım bakalım bgun yarın elıme gecmesını umuyorum...bunları sızden duymak verdıgım karar dan dolayı benı dahada mutlu edıyor..tekrar tesekkur edermkaydirigubbakcemile5

canım bende türkiz diye bir markanın pikesini aldım.35 tl ye çok güzel çıktı.diyeceğim 35 liraya pike olur ama tc numaranı istediklerinde şüphelenmen çok normal.artık kimseye güvenemiyorruz heleki internetteakannehir

valla sızden gelen bu yorumlara binayen bırde battanıye almaya karar verdım..tesekkur edıyorum .cok ıı bır fırsat aslında bu tarz seylerın kampanya gunlerınden haberdar olmak ..cok ıı markaların urunlerını ucuza alabılmek mumkun bu sayede. tekrar tesekkurler canım

Siparişin eline ulastıgı zaman yorumlarını yazarmısın ben de siteyi inceledim ve model begendim ama tam olarak renk ve kalitesi konusunda süphelerim var sen yorumlarını yazarsan sevinirim tskler....

hanımlar siparısım bıraz evvel elıme ulastı..sıze hemen ılk ızlenımlerımı aktarayım..sıparıs verdıgım katalogtakı kumas bana gelenle aynı degıl..ılk hayal kırıklıgını bıurda yasadım,kuması nerden anladıgımı soracak olursanız bu katalogtakı dokuma ıle bana gelen arasındakı farkı yanyana koyunca anlıyorsunuz..zaten urun ustunde katalog resmı var ondada baska ...

baska bır hoslanmadgım durum sa ürünü ii paketlemedıklerı ıcın uc kısımları lekelenmıs olarak elıme geldı..hemde baya bı leke(avuc ıcım kadar var,camur olmus gıbı),kullanmadan evvel yıkamak farz oldu..

bırde sankı bana yıkanınca solarmıs gıbı geldı fakat ceyızım ıcın aldıgımdan dolayı bekleyıp gorucez n olup olmucagını...fisfisfis

İçine sinmedikten sonra canım bence iade et insanları aptal yerine koyup kazıklamasınlar iade işlemini gerçekleştir bende sipariş vermeyi düşünüyordum ama vazgeçtim şimdi...

bu işin sistemini oyle yapmıslarkı canım,sıparısın 36 lıra 7 lırada kargo odedım 43 lıra bı 7 lıra daha verecekmısım gerı yollamak ıcın ve dıyorkı gerı alım için paketın hıc acılmaması kesınlıkle gereklıır aksı halde alınmaz..ben paketı acmadan ne bılıyım ne var ne yok ıcınde.buna ragmen kargocunun parasını vermeden actım paketı varsa bı vukuatı yollayım gerı dıye yuzunden baktım ıyıydı uzun uzadıya abı sen bı ucundan tut bakıyım su carsafın da dıyemezdım ya ..nıtekım kaldı elımde..bılmıyorum ne kadar dogru bır karar verdıgımı almak ıcın.

bu işin sistemini oyle yapmıslarkı canım,sıparısın 36 lıra 7 lırada kargo odedım 43 lıra bı 7 lıra daha verecekmısım gerı yollamak ıcın ve dıyorkı gerı alım için paketın hıc acılmaması kesınlıkle gereklıır aksı halde alınmaz..ben paketı acmadan ne bılıyım ne var ne yok ıcınde.buna ragmen kargocunun parasını vermeden actım paketı varsa bı vukuatı yollayım gerı dıye yuzunden baktım ıyıydı uzun uzadıya abı sen bı ucundan tut bakıyım su carsafın da dıyemezdım ya ..nıtekım kaldı elımde..bılmıyorum ne kadar dogru bır karar verdıgımı almak ıcın.

Arkadasım sen Ankaradasın demi Çıkrıkçılar Yokuşunu biliyormusun Ankarada en uygun ceyiz alışverişi ordan yapılır eger baska eksiklerin varsa oraya git her marka ürünü en uygun fiyata bulabilirsin ben online alışveriş yapıyorum ama şimdiye kadar hiç bir problem yasamadım o yüzden de çok şaşırdım bilmiyorum hakkını aramak istiyorsan iyice arastır bu olayı ve irtibat numarası olarak da ankara numarası yazıyordu o sitede...

ceyızımın borcok eksıgını ordan yaptım cunku ankarada orası kadar cesıt heryerde yok..varsada magazalarda ve pahalı ama cıkrıkcılar yokusuda ucuz degıl 3 sene evvel bır yatak ortusune 200 lıra para verdım halen acıyorum dumduz bırsey hemde.. ve ben orda calıstım yanı pıyasasını bılıyorum .. zaten banada oylesı tuzlu geldıgı ıcın boyle onlıne sıparıs denemıstım ve memnun kalsaydım sureklı bu yolu kullanacaktım.. ıkı turlusude hosuma gtmedı..bırı cok para bırı kalıtesız... bu ısler bırazda sansa bakıyor anlasılan ..genede umıdımı yıtrmıyorum belkı yıkandıktan sonrakı halı gonlumu almaya yeter.. fıyatın uygun olusu aman kac paralık sey dedırtıyor olabılır fakat benım aylık sadece 150 lıra nafakam var bu parayla okul harcı,net parası ve bu tıp ufak tefek ceyız hazırlıgı yapabılıyorum ancak..elımdekı mebla dusuk olunca benım ıcın 1 lıra bıle onemlı velasılın..

ceyızımın borcok eksıgını ordan yaptım cunku ankarada orası kadar cesıt heryerde yok..varsada magazalarda ve pahalı ama cıkrıkcılar yokusuda ucuz degıl 3 sene evvel bır yatak ortusune 200 lıra para verdım halen acıyorum dumduz bırsey hemde.. ve ben orda calıstım yanı pıyasasını bılıyorum .. zaten banada oylesı tuzlu geldıgı ıcın boyle onlıne sıparıs denemıstım ve memnun kalsaydım sureklı bu yolu kullanacaktım.. ıkı turlusude hosuma gtmedı..bırı cok para bırı kalıtesız... bu ısler bırazda sansa bakıyor anlasılan ..genede umıdımı yıtrmıyorum belkı yıkandıktan sonrakı halı gonlumu almaya yeter.. fıyatın uygun olusu aman kac paralık sey dedırtıyor olabılır fakat benım aylık sadece 150 lıra nafakam var bu parayla okul harcı,net parası ve bu tıp ufak tefek ceyız hazırlıgı yapabılıyorum ancak..elımdekı mebla dusuk olunca benım ıcın 1 lıra bıle onemlı velasılın..

anlıyorum tabiki canım ben zaten fiyatı uygun oldugu için Çıkrıkçılar Yokuşunu söylemiştim Ankaradaki bir çok magazaya göre ben fiyatlarını uygun biliyordum yanılmışım kusura bakma bu devirde gerçekten dediğin gibi para kazanmak çok zor 1 liranın bile lafı oluyor evet o sitede fiyatları uygundu ama ben haksızlıga ugradıgını düşündüm o yüzden öyle yazdım yanlış anlaşıldım galiba kusura bakma

yok yanlıs anlamadım ne dedın kı yanlıs anlayayım.. olumunekankayizsmile rahat ol lutfen benı dusundugun ıcın boyle dedıgını bılıyorum ..bendekı mıktar az olunca cok cuzı paralar bıle cok kıymetlı oluyor.. ne yapalım oldu bır kere artık..her musıbette bır hayır vardır ıllakı..tesekkur ederım ılgın ıcın kaydirigubbakcemile5

Allah ev kuranın yardımcısı olur canıım benim sen gönlünü ferah tut rica ederim ne yaptım kiolumunekankayizsmile

Back