35+5de nişan gelmesi

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
Merhaba kızlar 35+5'de nişanım geldi şuan 36+5 günlük oldum doğum ne zaman olur acaba?

nişandan bir hafta sonra olur diye duymuştum ben Allah hayırlısıyla doğurup kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

nişandan çoookk uzun zaman sonra bile doğuranları duydumm

nişan gelmesi ne demek
Daha sana erken ama soyleyeyim :) son ayda bebeğin gelişine yakın bebeğin mikrop kapmasını önleyen bir tıpa gibi düşün sümüksü bir akıntı çoğu Zaman sarı kahverengi sarı pembe gibi oluyor o geldiği Zaman doğuma az kaldığı anlamına geliyor bu arada bugun 1 cm açıklığım çıktı kızlar dua edin bana doğum yaklaşıyor sanırım benim dualarım da sizinle

hahah evet oldukça erken teşekkürler açıklama için bunu da öğrenmiş oldum inşallah kolay bir doğum geçirir bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

hahah evet oldukça erken teşekkürler açıklama için bunu da öğrenmiş oldum inşallah kolay bir doğum geçirir bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Teşekkürler artık darısı sizinde başınıza son günler hiç geçmiyor

Nİşanım geldi kanlı akıntı şeklinde ama bebeğim gelmedi günlerrrr sonra suni sancı ile doğurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…