• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vinim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
331
458
23
45
mrb kızlar 4 aylık delirmecelerle dolu denemelerden sonra yaşımdan dolayı korkum olduğu için artık gebe kalamayacağımı düşünüyordum derken şansımı bu ay yeniden denedim ve bugün idrarla gebelik testim pozitif çıktıBenim gibi sıkıntıda olan arkadaşlarıma yardımcı olmayı çok istiyordum üye olmadan forumları takip ederken ve yarın kan tahliline gidicem sorun yoksa herşey tamamGelelim Nasıl hamile kaldım;
Öncelikle mutlaka ovaluasyon takip ettim
Ovulasyon testinde silikte olsa 2. Çizgiyi görünce yaklaşık 1 hafta gün aşırı ilişki oldu
Adeti bitiminden sonra soğan kürü ve belime yakı
Ama bence en önemli etken Meryem suresi okumaya başladım ve şuna eminim ki ne yaparsak yapalım Rabbim ne Zaman isterse o zaman veriyor en büyük sebebin içten gelerek Meryem suresi okumam olduğunu düşünüyorum.sorusu olan varsa cevaplarım Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum

Çok teşekkür ederim artık kan da oldu netleşti darısı bütün olmayanların başına inşallah

Belirtileriniz varmiydi aslinda bu sormamam gereken birsey ama.. adettendir sorulur.
Çnku ben uzun zamandir ilk defa strese girdim

Belirti olaylarının hepsi hikaye bence hiç bir belirtim olmadı sadece adet olacakmışım gibi sürekli sancı çektim oldum olucam diye bekliyordum birazda ağız kuruluğum vardı hatta üzülüyordum hiç belirtim yok diye ama oldu daha çok küçük ama var işte Allah'ın mucizesi sizin yok herhalde yaptıklarımı mutlaka yapın tavsiye ederim

Belirti olaylarının hepsi hikaye bence hiç bir belirtim olmadı sadece adet olacakmışım gibi sürekli sancı çektim oldum olucam diye bekliyordum birazda ağız kuruluğum vardı hatta üzülüyordum hiç belirtim yok diye ama oldu daha çok küçük ama var işte Allah'ın mucizesi sizin yok herhalde yaptıklarımı mutlaka yapın tavsiye ederim

Ben zaten bircok sey yaptim. Klomen kullaninca baya belirtinde oluyo ama benim de yoktu. Sadece yumurtlamadan 1 hafta sonra kahvepembe kanama ve 2 gun once olan rahmimin bir yerinde sızı seklinde agri.
Sizin adiniza da sevindim evet belirtiler hikayeee...

Adet tarihiniz ne Zaman tek taraflı sızı bir belirti olabilir çünkü

Bende Ağustos ta 36 olucam ikinci ayımız ovulasyon testine bu ay başladım başka bişi yapmadım bat a 5 günüm kaldı yaşımdan dolayı endişeliyim doktora gittim 2 ay önce bi sorunum yokmuş çok şükür hayırlısı artık sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah :)

Bende Ağustos ta 36 olucam ikinci ayımız ovulasyon testine bu ay başladım başka bişi yapmadım bat a 5 günüm kaldı yaşımdan dolayı endişeliyim doktora gittim 2 ay önce bi sorunum yokmuş çok şükür hayırlısı artık sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah :)
Bende doktora gitmiştim 4 ay önce bana da sorun yok demişti,ama doktorlar işte yaşımdan dolayı beni biraz tedirgin etmişti beklemeyin hemen yapın diye sanki elimizde de biz yapmıyoruzYaptıklarımı yapın tavsiye ederim özellikle Meryem suresi okumaya bugünden başlayın ben herşeyi yaptım 4 ay boyunca bu ay dua okumaya başladım ve oldu yer gök duayla stresde olmayın Allah istedikten sonra herşey boş güzel haberlerini bekliyorum

mrb kızlar 4 aylık delirmecelerle dolu denemelerden sonra yaşımdan dolayı korkum olduğu için artık gebe kalamayacağımı düşünüyordum derken şansımı bu ay yeniden denedim ve bugün idrarla gebelik testim pozitif çıktıBenim gibi sıkıntıda olan arkadaşlarıma yardımcı olmayı çok istiyordum üye olmadan forumları takip ederken ve yarın kan tahliline gidicem sorun yoksa herşey tamamGelelim Nasıl hamile kaldım;
Ovulasyon testinde silikte olsa 2. Çizgiyi görünce yaklaşık 1 hafta gün aşırı ilişki oldu
Ama bence en önemli etken Meryem suresi okumaya başladım ve şuna eminim ki ne yaparsak yapalım Rabbim ne Zaman isterse o zaman veriyor en büyük sebebin içten gelerek Meryem suresi okumam olduğunu düşünüyorum.sorusu olan varsa cevaplarım Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum
Hayırlı olsun cinsiyeti ne

Allah anali babali hayrli eylesin insaAllah. Benim 13 yasinda bir oglum var ikinci icin cok gec kaldik ancak istyrz ogluma bir kardes ama yillardr olmuyr. Sanirim bu bize Allahimin bi cezasi cunku 2.hamileligmde kurtajla aldirdm..bu at umutlandim ama degilm sanirim adete 4 gun kala pembe kahverengi akintiyla basladi onun oncesi 1haftadir afedersinz bagirsaklar cok hareketliydi hala ayni. Ama sanirim adet oluyrm bugn kahverengi akinti cogaldi. Hersey Allahtan . Onericegnz bir kur var mi? Ve meryem suresini kac gun okudun melegim?

Ne kadar zarif düşünceli birisiniz , "sıkıntıda olan arkadaşlarıma yardımcı olmayı çok istiyordum" cümlesi dahi hiç bir şey demeseniz dahi yeterli .:KK68:Allah sağlıkla analı babalı büyümesini nasip etsin evladınızın inşallah .:dua:Meryem suresini okumaya başlayacağım ve ovulasyon testine de başlamayı düşünüyordum zaten.Darısı başımıza artık en kısa zamanda .:dua:

Back