mrb kızlar 4 aylık delirmecelerle dolu denemelerden sonra yaşımdan dolayı korkum olduğu için artık gebe kalamayacağımı düşünüyordum derken şansımı bu ay yeniden denedim ve bugün idrarla gebelik testim pozitif çıktıBenim gibi sıkıntıda olan arkadaşlarıma yardımcı olmayı çok istiyordum üye olmadan forumları takip ederken ve yarın kan tahliline gidicem sorun yoksa herşey tamamGelelim Nasıl hamile kaldım;
Öncelikle mutlaka ovaluasyon takip ettim
Ovulasyon testinde silikte olsa 2. Çizgiyi görünce yaklaşık 1 hafta gün aşırı ilişki oldu
Adeti bitiminden sonra soğan kürü ve belime yakı
Ama bence en önemli etken Meryem suresi okumaya başladım ve şuna eminim ki ne yaparsak yapalım Rabbim ne Zaman isterse o zaman veriyor en büyük sebebin içten gelerek Meryem suresi okumam olduğunu düşünüyorum.sorusu olan varsa cevaplarım Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum
Öncelikle mutlaka ovaluasyon takip ettim
Ovulasyon testinde silikte olsa 2. Çizgiyi görünce yaklaşık 1 hafta gün aşırı ilişki oldu
Adeti bitiminden sonra soğan kürü ve belime yakı
Ama bence en önemli etken Meryem suresi okumaya başladım ve şuna eminim ki ne yaparsak yapalım Rabbim ne Zaman isterse o zaman veriyor en büyük sebebin içten gelerek Meryem suresi okumam olduğunu düşünüyorum.sorusu olan varsa cevaplarım Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum