Premature Bebekler 35+4 Günlük Doğan Minik Kızım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Ayse_URL

aceleci böceğimmm
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
5.499
19
106
44
Bursa
Merhaba arkadaşlar,
2.5 aylık minik bir melek annesiyim, kızımı kucağıma alıncaya kadar prematüre bebeklerle ilgili paylaşımları hep bir umut bir teselli bulabilmek için okudum durdum.. Benim bebeğim gebeliğimin yaklaşık 29. haftasından itibaren gelişmemeye başladı, hipertansiyonum oduğu için kuzum karnımda kilo alamadı, zarla zorla 35. haftayı tamamladık. Yılbaşına 2 gün kala 29 aralıkta sezaryenle dünyaya geldi yavrum. O kadar korkuyordum ki kızım minicikti 2 kilo bile olmamıştı günlerce küvözde kalacağından emindim. Korka korka girdim doğuma ama korktuğuma da ağladığıma da değmedi. 1960 gram doğan minik kuzum küvöze girmedi bile :)) 3 saat gözetim altında tutup kollarıma verdiler.. Şimdi çok şükür neredeyse 5 kilo ve yanıbaşımda uyuyor Gaz problemi ufak tefek barsak rahatsızlıkları dışında bir sorun da yaşamadık Allahıma binlerce kez şükürler olsun..
Bunları buraya yazdıyorum ki benim gibi erken doğum ihtimaliyle araştırma yapan biri okur da belki yüreğine biraz su serpilir..
Allah herkesin evladını bağışlasın..

cnm Allah ım herseye kadırdır ne gusel kollarında suan bebısın..ıns darısı bızım basımıza..benımde bebısım suan 32 haftalık karnımda kılosu normal sınırdaymıs 1600 gr ama bana gore dusuk kılosu bıde en cok korktugum sey erken dogum o yusden sureklı yatıorum zaten ıs yapamıorum hemen kasık bel agrılarım azıyor..dılegım bebısım saglıkla dogar kucagıma alırım ınş..Allah bebıslerımızı korusun

hiç korkma 32. haftada 1600 gr gayet iyi hem zaten en çok son ayda kilo alıyorlar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

masallah masallah allah nazarlardan korusun inşaallah minicik melegini

Maşallah resimdeki sizin meleğiniz olmalı, çok şirin çok şeker gerçektende melek gibi
Allahım size bağışlasın, acısını göstermesin evlatlarınızın

Allah sağlıklı uzun ömürler versin.Ben de oğlumu 33+4'te doğurdum 2200 gr.Benim oğlum da küvöze girmedi hiç problem yaşamadık.Her erken doğan küvöze girecek diye bişey yok.Ertesi gün zamanında 4 kilo doğan bebek solunum sıkıntısıyla küvözdeydi.

analı babalı büyüsün meleğin maşallah
benimde 29 haftadan beri erken doğum riskim var 10 dk da kesin 1 sancıyla 34 haftaya geldik bakalım durduğu kadar durcak şu an 2500 kg bana bu az gelirken sizinkine şaşırdım demekki allah ol deyince oluyor herşey bakalım oğlum daha ne kadar kalcak içerde

cook tatlii masallah kuzuna,Allahim hepimizin evlatlarini gozetsin korusun kollasin insallah!

masallah masallah allah nazarlardan korusun inşaallah minicik melegini

Maşallah resimdeki sizin meleğiniz olmalı, çok şirin çok şeker gerçektende melek gibi
Allahım size bağışlasın, acısını göstermesin evlatlarınızın

Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, sağlıklı, güzel bir ömür onun olsun :))

Rabbım analı babalı buyutsunn

cook tatlii masallah kuzuna,Allahim hepimizin evlatlarini gozetsin korusun kollasin insallah!
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah tüm evlatlarımızı korusun esirgesin, bebek bekleyenlarin yardımcısı olsun, hamile kalmaya uğraşanları da çok aratmadan hayırlısıyla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…