cnm Allah ım herseye kadırdır ne gusel kollarında suan bebısın..ıns darısı bızım basımıza..benımde bebısım suan 32 haftalık karnımda kılosu normal sınırdaymıs 1600 gr ama bana gore dusuk kılosu bıde en cok korktugum sey erken dogum o yusden sureklı yatıorum zaten ıs yapamıorum hemen kasık bel agrılarım azıyor..dılegım bebısım saglıkla dogar kucagıma alırım ınş..Allah bebıslerımızı korusun
masallah masallah allah nazarlardan korusun inşaallah minicik melegini
Maşallah resimdeki sizin meleğiniz olmalı, çok şirin çok şeker gerçektende melek gibi
Allahım size bağışlasın, acısını göstermesin evlatlarınızın
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, sağlıklı, güzel bir ömür onun olsun :))
Rabbım analı babalı buyutsunn
Allah sağlıklı uzun ömürler versin.Ben de oğlumu 33+4'te doğurdum 2200 gr.Benim oğlum da küvöze girmedi hiç problem yaşamadık.Her erken doğan küvöze girecek diye bişey yok.Ertesi gün zamanında 4 kilo doğan bebek solunum sıkıntısıyla küvözdeydi.
analı babalı büyüsün meleğin maşallah
benimde 29 haftadan beri erken doğum riskim var 10 dk da kesin 1 sancıyla 34 haftaya geldik bakalım durduğu kadar durcak şu an 2500 kg bana bu az gelirken sizinkine şaşırdım demekki allah ol deyince oluyor herşey bakalım oğlum daha ne kadar kalcak içerde
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah tüm evlatlarımızı korusun esirgesin, bebek bekleyenlarin yardımcısı olsun, hamile kalmaya uğraşanları da çok aratmadan hayırlısıyla versincook tatliimasallah kuzuna,Allahim hepimizin evlatlarini gozetsin korusun kollasin insallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?