35+3 te bebeğim 2115 gr :(((((((

canan28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
227
2
arkadaşlar benim gibi bebeğinde gelişim geriliği yaşayan varmı ?????lütfen yardım edin moralim çok bozuk bebeğimin kilosu çok azsenağlama

ya canım tam ultrasonda belli olmuyorki.
benim kızım doğumdan bir hafta önce 3450 çıktı.doktor dediki doğum kilosu 3600-3700 ü bulur.
nerdeeee..
3350 doğdu.
demem o ki hiç düşünme
sağlıklı olsunda kilosu önemli değil.çabuk toparlıyorlar

benimde 30 haftalık 1350 gr çıktı ama protein eksikliğinden 1 hafta normalinden geri çıktı bende çok üzüldüm...

canım bence çok da az değil kilosu. 2,5 kilo zaten normal. ki doğana kadar çoktan aşar o kiloyu bence. ayrıca ultrasonda 500gr kadar yanılma payı olabiliyor. benim oğlum 4000 görünüyodu 4500 doğdu mesela.

arkadaşlar benim gibi bebeğinde gelişim geriliği yaşayan varmı ?????lütfen yardım edin moralim çok bozuk bebeğimin kilosu çok azsenağlama

cnm bnmde bebeğim 35 haftalıkken 1725 gr dı 2 kg doğdu şimdi 4. sınıfa gidiyo ben gr ağırlıklarını hep yazmıştım onları buldum senin için bence problem yaşamassın dr.un nediyo peki:nazar:

iyi ama haftasına göre çok az degilki kilosu bundan sonra herhafta 200 gr almaya başlar zaten endişelenme bence

ben 2250 dogmusum 40 im cikana kadarda 5 bucuk kilo olmusum :lepi: cocugum olmadigi icin kendimden örnek verim dedim. kafaya takma saglikli dogsunda zayif olsun dimi ama :1closedeyes:

aman sglıklı olsunda canı içinde olsun kız manyakmısın kafana takıyon. :) niye diyeceksin 5 tane farklı kadın dogum doktoruna gitdim hamileligimde çünkü bebegim olmuyordu. evlat edinecektik sonra anlatırım neyse hamileyim ya canım 5 doktor arasında kafayı yedim şuan 37 haftalıgız teyzesi ve tam 9 milyarı geçti bebişime harcadıgım para:) kendime kızdıgım nokta biri bişey diyor olmadı digerine git digeri farklı diyor aynı gün 3 doktoru gezdigimi biliyorum. üzülme saglıklıysa boşver gerisini büyür gider canım. ben pişman oldum keşke tek doktora gitseymişim. kendimi ve eşimi yıpratmışım :)

Ben 35 hafta 2 gunlugum gecen cuma tarttı dr 3000gr cıktı ama bence kılolu olması degıl saglıklı olması onemlı takma kafana

Son düzenleme:
merhaba bizde 34 haftalığız teyzeleri... Minik kızım 2.500 kg 47 cm doktor normal diyor böyle giderse 3.500-3.700 kg yi bulur dedi bence kg de önmeli ama sağlıklı olsun gerisini takma bile..

Arkadaşım böyle kilolu değil diyerek kendini ve bebeğini stresle yorma sakın.
Allah a emanetler.
Bende 33+6 günlük hamileyim.Çok heyecan içersindeyim.
Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.
hihoyyyt

canım bende internetten baktım. 35. haftada 2080-3330 gr olmalı diyor. çok düşük değil ki.... bir de yanılma payını da unutma. moralini bozupta bebeğini üzme. bol vitamin almaya çalış su iç ve sol yanına yat. sol yana yatmak bebeğin gelişimini hızlandırıyormuş.

cnm benim bebeğim 36 haftalık doğdu ve klosu 2280 gr.dı.ama çok sağlıklı doğdu küveze bile almadılar aynı gün zamanında doğan nerdeys bütün bebekler küveze alındı sarılık oldu bizimkinde hiçbişey olmadı ve yaşıtlarını öbür ay hemen yakaladı çok hızlı ve güzel kilo aldı yani endişelenme sağlıklı doğsunda kilo olarak yetişiyolar zaten

canım benım bebegımde de gobek kordonunda problem oldugu ıcın beslenmesınde problem yasıyoruz.suan bızım kılomuzda dusuk sınırda..
dogdugunda dusuk kılolu bebıs olcak.
onemlı olan saglıkla dogması canım..

merhaba arkadaslar, benim beis te 34 haftalikken 2.888 gr. gozukuyordu.doktor boyle giderse 4 kl dogabilir demisti. daha dün tekrar kontrole gittim, simdi 37-7 3000 gr. gözüktü.normal yani. ben sahsen daha fazla beklemistim. sanirim ultrasonunda bi yanilma payi vardir degilmi.
neyse onemli olan gercekten saglikli dogmasi

arkadaşlar hiç üzülmeyn bende 34.haftanda gittigimde dr 2230 demişti çok üzülmüştüm üç hafta sonra yani 37. haftada gittiğimde 3560 çıktı çok şaşırdım .size tavsiyem hiç kıyas yapmayın her bebek gelişimi farklı oluyo

X