343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canlar işim çıktı gelemedim sonradan şimdi de çıkıyorum çok öptüm hepinizi
fatmam teşekkür ederim kuzum ne meraklıyım evliliğe:)))

ya ne güzel kızlar şafaklarınız 10 lara düşmüş.bizim 345lerin daha 132 şafağımız var.nasıl geçti çok mu zordu? yemin töreninde 2 gün göüştük ailesiyle gittik çok güzel geçti iyi oldu.şimdi amasyada kuzucağızım çok özlüyorum.bize destek olur musunuz

ben kendi adıma cevap vereyim canım...

plakalara düşene kadar öldüm maffoldum :) ama plakalardan sonrası su gibi aktı geçti. ta ki şu günlere kadar :) ne güzel yere düşmüş sevdiğin, bence bunu düşün mutlu ol :)

bugün atarsa 7 bizim şafağımız :) ama inan şu an size zaman nasıl geçmiyorsa, bana da şimdi öyle

canımm bizde 343lere bakıp böyle oluyoduk ağlaşıyoduk burda ama geçti kolay olmasada geçti sizinkide geçecek askerin güzel bir yerde çok şükür inşallah zaman sizin içinde su gibi akıp geçsin mesela sen şanslısın ben yemin törenine gidememiştim askerimi 5 aydır görmüyorum biz elimizden geldiğince destek oluruz size üzülme demek çok saçma olur ama güçlü olmaya çalış canımcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…