ben de öyle dicektim. maille atarsam boyutları çok büyük çünkü. akşam facebooktan bakarsın. benim boğazlar fena ya aylardır atlattım bi şekilde. bu sefer süründürüyo. sesim bile gitti.
Aslıcımm ohh eğlenmiş oynamış:)) bütün cicilerin çok tatlı siyah elbisen çok şık olmuş kuzum
günaydınnnnnnnnn
hayırlı cumalar
kocamsız geçireceğim sadece 2 cuma kaldı çok şükür allahıma
kuzum doktora gitsene bebeğimm daha kötü olacak yoksa
Aslıcımm ohh eğlenmiş oynamış:)) bütün cicilerin çok tatlı siyah elbisen çok şık olmuş kuzum
aslı geçmiş olsun kuzucum git bi doktora görün
bütün ciclerini çok beğendim ama siyah cicin seni birazcık kilolu mu göstermiş ne
bugün gene kötü olursam yarın sabah gidicem tatlım. o da antibiyotik falan vercek gerçi onu içmeye başladım çoktan. pastil alıyorum.idare etmeye çalışıyorm.
kötüleşirsem gidicem tatlım ya sağol
ay zaten kiloluyum 62 hem de. çalışmaya başlamadan 57-58dim hep. şimdi bunlar yerleşti gitmiyolar çık sinir bozucu durum(
kötüleşirsem gidicem tatlım ya sağol
ay zaten kiloluyum 62 hem de. çalışmaya başlamadan 57-58dim hep. şimdi bunlar yerleşti gitmiyolar çık sinir bozucu durum(
dövücem ya62 çok mu çekicem kulağını
evet seninki antibiyotik almadan geçmicek sanırım
ama boyum 1.65 olunca 62 fazla geliyo. bide dizlerim sorunlu yürüdüğümde falan çabuk yoruluyom ondan. bünye meselesi. sen bile o kadar kilo verdin daha rahat yürümüyo musun şimdi
evet tatlım bünye rahatlıyor ya çok şükür.
benimde 1.68 hedefim 65 olmak :) diyetisyenime göre 62 alt sınırım 62den az olmamam gerekiyormuş
Bende 1.69 um kilim da 66 ama kilo vermem lazim yaaa nasil veriliyooo :))
kenan doğulu-bal gibi. dineyin bacılarım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?