343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben de öyle dicektim. maille atarsam boyutları çok büyük çünkü. akşam facebooktan bakarsın. benim boğazlar fena ya aylardır atlattım bi şekilde. bu sefer süründürüyo. sesim bile gitti.

kuzum doktora gitsene bebeğimm daha kötü olacak yoksa

günaydınnnnnnnnn
hayırlı cumalar
kocamsız geçireceğim sadece 2 cuma kaldı çok şükür allahıma

aslı geçmiş olsun kuzucum git bi doktora görün
bütün ciclerini çok beğendim ama siyah cicin seni birazcık kilolu mu göstermiş ne

aslı geçmiş olsun kuzucum git bi doktora görün
bütün ciclerini çok beğendim ama siyah cicin seni birazcık kilolu mu göstermiş ne

kötüleşirsem gidicem tatlım ya sağol
ay zaten kiloluyum 62 hem de. çalışmaya başlamadan 57-58dim hep. şimdi bunlar yerleşti gitmiyolar çık sinir bozucu durum (

kötüleşirsem gidicem tatlım ya sağol
ay zaten kiloluyum 62 hem de. çalışmaya başlamadan 57-58dim hep. şimdi bunlar yerleşti gitmiyolar çık sinir bozucu durum (

canım benm cicileri görünce unuttum çok geçmiş olsun dikkat et kendine ihmal etme doktora git bir an önce

ama boyum 1.65 olunca 62 fazla geliyo. bide dizlerim sorunlu yürüdüğümde falan çabuk yoruluyom ondan. bünye meselesi. sen bile o kadar kilo verdin daha rahat yürümüyo musun şimdi

evet tatlım bünye rahatlıyor ya çok şükür.
benimde 1.68 hedefim 65 olmak :) diyetisyenime göre 62 alt sınırım 62den az olmamam gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…