343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hadi yaaaa :))) cok ugurlu geldi bana 21 ekim :)) insaallah sana da gelir :)) valla biz kardesimle kina icin muzik hazirladik :)) dugunu gemide dusunuyoruz biz eger nasipse :)) guncel pop muzikler falan caliyo orda da :)

çok güzelll :17: babamda nişanı orda istedi ama ben suyun üstüne o kadar kalamam kusarım dedim :1::1:

normal normal bende kendim istedim bu tarihe ben karar verdim herkese kabul ettirdim. ama şimdi çok stresliymişim akife bağırıyormuşum sakin olmam gerek ada çayı içiyorum sürekli :) korkma bence herşey çok güzel olacak ve herşey zamanında yetişecek

Ben Mesut'a bagirmiyim sinirlenmiyim aman morali bozulmasin diye kendimi yiyip duruyorum :)) suratim sivilce bahcesine dondu :))) kendim tek basima yapabilcek butun hazirliklarimi yaptim simdi en ufak bisey yapmiyorum :)) o da ozeniyo garibim bnde evimiz icin bisiler begeniyim seciyim diye :) tamam diyorum gelince hepsini sen halledersin :)) kolay saniyo galiba bende hevesini kirmiyorum simdiden :))

Ben Mesut'a bagirmiyim sinirlenmiyim aman morali bozulmasin diye kendimi yiyip duruyorum :)) suratim sivilce bahcesine dondu :))) kendim tek basima yapabilcek butun hazirliklarimi yaptim simdi en ufak bisey yapmiyorum :)) o da ozeniyo garibim bnde evimiz icin bisiler begeniyim seciyim diye :) tamam diyorum gelince hepsini sen halledersin :)) kolay saniyo galiba bende hevesini kirmiyorum simdiden :))

valla ben bağırıyorum kendimi yemektense o da paylaşsın benle :) valla bende bana düşenleri yaptım kalanını beraber yapıcaz aslında akif bu kadarını bile istemiyordu herşeyi beraber yapalım diyordu :) valla benimkinin elinde olsa düğünü bile gelmeyip sonra balayına gitmeyi istiyor. eşyayı full ben alsam gıkı çıkmaz :):):):

:1::1::1: vala çok iyi olur :1::1::1:

yakınlarda düğün de yok diorum hep yapıyodunuz şimdi niye düğün yok :1: dans kursuna gitcem adama çiftetelli desem bana güler diye utanıyorum resmen :1::1:

benim nişanlımda bilmiyo hızlandırılmış kurs vericem ona askerden gelince :) benim kına 30 haziranda gel buyur

benim nişanlımda bilmiyo hızlandırılmış kurs vericem ona askerden gelince :) benim kına 30 haziranda gel buyur

oyy canım çok sağol :16: okuyoom ben ya modundayım finallerim var :)

sen videoyu bana at bence :D söyle özellikle seni çeksin taktikleri alayım :1::1:

benimki benden iyi oynuyo valla rezil olcam :1:

oleyyyy sonunda geldim yaaa :21: çok sıkıldım günlerdir çok özledim sizi sabahtan beri o kadar iş birikmiş ki bilgisayar olmayınca bittim resmen:)))
napıyosunuz kuzular okudum yazılanları heyecanlandım yaa düğün hazırlıkları falan benmde askım ailemle tanışacak ne zaman nasıl ve nerde olacak diye düşünmemeye çalışıyorum çünkü bulamıyorum ve sinirli oluyorum çok heyecanlıyım korkuyorum babamlar fatih i sevecek mi uygun bulacaklar mı onayları olacak mı bunları düşününce çıkdıracak gibi oluyorum abartma huyumda var sağolsun şimdi yazdıklarınızı okuyunca titredim resmen:18:

oyy canım çok sağol :16: okuyoom ben ya modundayım finallerim var :)

sen videoyu bana at bence :D söyle özellikle seni çeksin taktikleri alayım :1::1:

benimki benden iyi oynuyo valla rezil olcam :1:

tamam cnaım ben sana benim videolardan gönderirim bi kaç tane :) bence sen youtubeden aç çiftetelli videolarını karşısına geç oyna :D

oleyyyy sonunda geldim yaaa :21: çok sıkıldım günlerdir çok özledim sizi sabahtan beri o kadar iş birikmiş ki bilgisayar olmayınca bittim resmen:)))
napıyosunuz kuzular okudum yazılanları heyecanlandım yaa düğün hazırlıkları falan benmde askım ailemle tanışacak ne zaman nasıl ve nerde olacak diye düşünmemeye çalışıyorum çünkü bulamıyorum ve sinirli oluyorum çok heyecanlıyım korkuyorum babamlar fatih i sevecek mi uygun bulacaklar mı onayları olacak mı bunları düşününce çıkdıracak gibi oluyorum abartma huyumda var sağolsun şimdi yazdıklarınızı okuyunca titredim resmen:18:

:1::1::1: sakin ol sakin :1::1::1: bi cafede buluşun çay için sohbet edinnn . eve gelirse sevgilin kasılabilir :1:

tamam cnaım ben sana benim videolardan gönderirim bi kaç tane :) bence sen youtubeden aç çiftetelli videolarını karşısına geç oyna :D

ay kendi kendime bile oynamaya utanıyorum ki :1::1::1: yapcaz bir şeyler mecbur :1:

elimi oynatsam ayaklarımı unutuyorum bi bakıorum aynı yerde tepiniyorum. ayaklarımı oynatsam elim sabit :1: tam odunum yaa :1:

hoşgeldin kuzucummm bizde özledik seni vallaa :):):)

:1::1::1: sakin ol sakin :1::1::1: bi cafede buluşun çay için sohbet edinnn . eve gelirse sevgilin kasılabilir :1:

bakalım bilmiyorum nasıl olacak hele gelsin askerden ama düşününce fena oluyorum:))

çok sıkıldım kuzum yaa ne kadar alışmışım buraya büyük boşluktaydım:)))

bakalım bilmiyorum nasıl olacak hele gelsin askerden ama düşününce fena oluyorum:))

çok sıkıldım kuzum yaa ne kadar alışmışım buraya büyük boşluktaydım:)))

Back