hahahaha uykucu ne uyuması kızım senin harıl harıl düğün hazırlığı yapman gerekiyo
selam kızlar. keyifleriniz yerinizde çok sevindim :)
selam kuzu hoşgeldin napıyosun ehh işte idare eder keyifli olmaya çalışıyoz
napıyım tatlım pazartesi geldim istanbula. geldiğimden beri uyuyorum çok çok güzel geçti. hem iş hem eğlenme :)) tabi hem az uyu hem çalış olunca daha yorgun döndüm. bide boğazlarım şişmişti dünden beri acayip kötü oldu. bugün ilaç almaya başladım artık. sen nelet yapıyon? baharatlığın çok güzelmişş
güzel geçmesine çok sevindim havuza girdin mi belki ondan öyle olmuştur. dikkat et ii bak kendine canımcm. ne olsun bende dinlenme modundayım bi kaç gündür. günler geçsin diye bekliyorum. teşekkür ederim bende çok sevdim baharatlığımı :) fotolardan göndersene bana
Son 15 kala mutluyum ama butun duygularim karmakarisikne hissettigimi tam olarak bilemiyorum bile. O kadar cok kosusturmaca bizi bekliyo ki cocugu da gelir gelmez buyuk bi yukun altina atiyorum gibi ( bu surecte biliyorum bana cok gorev dusuyo ( buyuk sabir gostermem gerekiyo surekli pohpohlamam gerekiyoo ya beni kim toplayacak ? Offf bitsin artik su zaman (
ne var gelince
Düğünnnnnn :)))
Son 15 kala mutluyum ama butun duygularim karmakarisikne hissettigimi tam olarak bilemiyorum bile. O kadar cok kosusturmaca bizi bekliyo ki cocugu da gelir gelmez buyuk bi yukun altina atiyorum gibi ( bu surecte biliyorum bana cok gorev dusuyo ( buyuk sabir gostermem gerekiyo surekli pohpohlamam gerekiyoo ya beni kim toplayacak ? Offf bitsin artik su zaman (
oyyy ne güzel
benim de nişan var ama daha vakit var yer bulamadım ekim'e kaldı
Ay insan vakit cokken biran once bitsin istiyor vakit cok yaklasinca da hryecandan bisey anlamiyor :) zaman su gibi akip gitsin demek yerine zaman guzel aksin diyorum :) hayirli olsun canim bu arada :)
Offff hemde nasil bi sucluluksuçluluk duyuyosun dimi gelir gelmez o hengamenin içine adamı atıyosun diye. bende öyle hissediyorum canımcım. valla bu tarihte düğünü ben istedğim için yükün altına ben girdim zaten
sağol canımne zamanki düğün?
Offff hemde nasil bi sucluluk( sanki kendi kendime evleniyorum ( benim oldugu kadar onun da dugunu ama zaman iste ( hep bu aceleciligim zamanla pismanligima donusmustur ama yine de acele ettim ( tek basina da dugun kosusturmasi yapmak kadar kendini kotu hissettirici bisey yokmus ( ben istedim ben bulucam kebdim ettim kendim buldum diyorum zaten korkuyorum artik neden bilmiyorum karmakarisik duygular icindeyim oysa senelerdir jayalini kurdugun seye sadece 57 gun kalmisken normal mi bu duygular acaba
1 Temmuz :) senin nisan hangi gun :) biz de 21 Ekim'de nisanlanmistik :)
Offff hemde nasil bi sucluluk( sanki kendi kendime evleniyorum ( benim oldugu kadar onun da dugunu ama zaman iste ( hep bu aceleciligim zamanla pismanligima donusmustur ama yine de acele ettim ( tek basina da dugun kosusturmasi yapmak kadar kendini kotu hissettirici bisey yokmus ( ben istedim ben bulucam kebdim ettim kendim buldum diyorum zaten korkuyorum artik neden bilmiyorum karmakarisik duygular icindeyim oysa senelerdir jayalini kurdugun seye sadece 57 gun kalmisken normal mi bu duygular acaba
oo daha varmış canım yaa tatlı telaşlar bunlar halledersiniz o kadar günde n'olacak :)))
müziklerini falan seçtin mi ben en çok ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?