yol izni ne kadar canım seninkinin? 16sında mı çıkacak 17sinde mi
KTM'ye teslim tarihi belli olmuş benimkinin14'ünde çıkıyor Şınak'tan
Canim normalde 17'sinde bitio ama 1 gun izin kullandik. 18'inde yanimda insaallah. Ama ben yarini saymiyorum :) KTM ne demek ? Valla bizimkinin daha teskeresi falan hazirlanmamis. Ama 12 aralikta teslim oldu birlige.
Ayy biz size devretmiştik şafak saymayı kızlar maşallah siz de bitirmişsiniz artık, ne çabuk geçiyor günler yaa..
Allah bir daha hiç birimizi ayırmasın, sevdiklerimizle heep çok mutlu olalım inşallah..
Şimdi düşünüyorum bazen, sanki o hiç askerlik yapmamış o günleri hiç yaşamamışız gibi geliyor.4 ay olacak o geleli neredeyse vay bee.Ama o zamanlar onsuz nefes bile almak çok çok zordu, 1 gün bile geçmek bilmiyordu, zaman işte bir şekilde geçiyor. Sizin yazdıklarınızı okuyunca o günler geldi aklıma ve buraya yazmak istedim..
yakındır bizde 345lere devretcez inş canım
Evet çok çok az kalmış sizin de maşallah
Sizin şafakları görünce anladım zaten zamanın geçtiğini, hey gidi günleerr
ayy bizimde öyle diyeceğimiz günler gelsin inş çabucakbıktım artık yaa
Gelir gelir merak etme :)
Biz de öyleydik bir zamanlar, hele de o son günler daha da zor geçer iyi bilirim
Ama çok az kalmış, askerin gelsin zaten sonraki günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile :)
ayy evet muhtemelen öyle olur. bir de istemeye gelecekler nişan falan ohh ohh
dayanamıyorum artık ya 4 aydr görmedim zaten. son günler daha bir zor geçmiyor gerçekten
Bu aralAr cok sinirliyim cok mutsuzum. Sinirlenmek icin cok da sebebim var ama yine de fazla tepkiliyim. 16 gun kaldi mutlu olmam gerek ama felaket bi sinir var uzerimde. Herkese herseye isyan modundayim(( gunler yaklastikca iyice sikilmaya basladim. Hem gecsin istiyorum hem de gecen zamanla sinirlerimde artiyor ( cok hassaslastim ( siz de boylemisiniz kizlar yaa ( Resmen sinirlerim pamuk ipligine bagli . Herseye cok tepkiliyim ve hep bi melankoli hali var uzerimde birisi nasilsin dese yemin ederim aglayacagim (((
günaydınnnnnnnnnnnnn
bundan sonraki 3. çarşamba allah izin verirse kocamla uyanacağım
nasıl mutluyum anlatamam çok az kaldı çok şükür
günaydın tatlım çalışmaya çalışıyorumok uykum var
sen ne yapıyorsun dün ne yaptın
keşke gülçinle görüşseydiniz o da evdeymiş dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?