343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yol izni ne kadar canım seninkinin? 16sında mı çıkacak 17sinde mi

KTM'ye teslim tarihi belli olmuş benimkinin :16: 14'ünde çıkıyor Şınak'tan :16:

Canim normalde 17'sinde bitio ama 1 gun izin kullandik. 18'inde yanimda insaallah. Ama ben yarini saymiyorum :) KTM ne demek ? Valla bizimkinin daha teskeresi falan hazirlanmamis. Ama 12 aralikta teslim oldu birlige.

Ayy biz size devretmiştik şafak saymayı kızlar maşallah siz de bitirmişsiniz artık, ne çabuk geçiyor günler yaa..:31:
Allah bir daha hiç birimizi ayırmasın, sevdiklerimizle heep çok mutlu olalım inşallah..
Şimdi düşünüyorum bazen, sanki o hiç askerlik yapmamış o günleri hiç yaşamamışız gibi geliyor.4 ay olacak o geleli neredeyse vay bee.Ama o zamanlar onsuz nefes bile almak çok çok zordu, 1 gün bile geçmek bilmiyordu, zaman işte bir şekilde geçiyor. Sizin yazdıklarınızı okuyunca o günler geldi aklıma ve buraya yazmak istedim..

Canim normalde 17'sinde bitio ama 1 gun izin kullandik. 18'inde yanimda insaallah. Ama ben yarini saymiyorum :) KTM ne demek ? Valla bizimkinin daha teskeresi falan hazirlanmamis. Ama 12 aralikta teslim oldu birlige.

KTM şeyyy :D doğuya riskli bölgelere gidenler belli illerde toplanıyor ordan konvoyla gidiyor gideceği yere. benimki şırnaka diyarbakırda toplanıp gitmişti. zorunlu yani...

yol izni 2 gün bende . izinde kullanmadı. 16sı saat 10'da burda inş :))

Ayy biz size devretmiştik şafak saymayı kızlar maşallah siz de bitirmişsiniz artık, ne çabuk geçiyor günler yaa..:31:
Allah bir daha hiç birimizi ayırmasın, sevdiklerimizle heep çok mutlu olalım inşallah..
Şimdi düşünüyorum bazen, sanki o hiç askerlik yapmamış o günleri hiç yaşamamışız gibi geliyor.4 ay olacak o geleli neredeyse vay bee.Ama o zamanlar onsuz nefes bile almak çok çok zordu, 1 gün bile geçmek bilmiyordu, zaman işte bir şekilde geçiyor. Sizin yazdıklarınızı okuyunca o günler geldi aklıma ve buraya yazmak istedim..

yakındır bizde 345lere devretcez inş canım :1:

ayy bizimde öyle diyeceğimiz günler gelsin inş çabucak :1: bıktım artık yaa

Gelir gelir merak etme :)
Biz de öyleydik bir zamanlar, hele de o son günler daha da zor geçer iyi bilirim :31:
Ama çok az kalmış, askerin gelsin zaten sonraki günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile :)

Gelir gelir merak etme :)
Biz de öyleydik bir zamanlar, hele de o son günler daha da zor geçer iyi bilirim :31:
Ama çok az kalmış, askerin gelsin zaten sonraki günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile :)

ayy evet muhtemelen öyle olur. bir de istemeye gelecekler nişan falan ohh ohh :1:

dayanamıyorum artık ya 4 aydr görmedim zaten. son günler daha bir zor geçmiyor gerçekten

ayy evet muhtemelen öyle olur. bir de istemeye gelecekler nişan falan ohh ohh :1:

dayanamıyorum artık ya 4 aydr görmedim zaten. son günler daha bir zor geçmiyor gerçekten

Ohh ne güzel, çok güzel telaşlar bekliyor o zaman seni :)
Neyse gelsin de o göremediğin 4 ayın acısını çıkartırsın fazlasıyla :34:

selam kızlarr kendimi hatırlatayım dedim:)) bugün çalışmıyorum iş yerinde bilgisayarım tamire gitti internet bozulunca kasayı götürdü patronum
çok özledim hepinizi yazılanları okudum tek tek 16 günümüz kaldı çok şükür ben çok heyecanlıym sürekli hayal kuruyorum
vizeler açıklandı notlarda iyi çok şükür o da sevindrdi beni tuğbaam sen naptın canımcımm,
fatma da alışveriş devam hala ne güzel darısı başımıza:))

Bu aralAr cok sinirliyim cok mutsuzum. Sinirlenmek icin cok da sebebim var ama yine de fazla tepkiliyim. 16 gun kaldi mutlu olmam gerek ama felaket bi sinir var uzerimde. Herkese herseye isyan modundayim :((( gunler yaklastikca iyice sikilmaya basladim. Hem gecsin istiyorum hem de gecen zamanla sinirlerimde artiyor :(( cok hassaslastim :(( siz de boylemisiniz kizlar yaa :(( Resmen sinirlerim pamuk ipligine bagli . Herseye cok tepkiliyim ve hep bi melankoli hali var uzerimde :( birisi nasilsin dese yemin ederim aglayacagim :((((

düğün tarihi ile alakalı bebek bende öyleyim 2 ay kaldı stress yapıyoruzzz

günaydınnnnnnnnnnnnn

bundan sonraki 3. çarşamba allah izin verirse kocamla uyanacağım
nasıl mutluyum anlatamam çok az kaldı çok şükür

günaydınnnnnnnnnnnnn

bundan sonraki 3. çarşamba allah izin verirse kocamla uyanacağım
nasıl mutluyum anlatamam çok az kaldı çok şükür

günaydın tatlım çalışmaya çalışıyorumok uykum var
sen ne yapıyorsun dün ne yaptın

ayyy valla benimde uykum var
dün bütün gün evdeydim gezmeye çıkmadım zaten gezecek bi arkadaşımda yoktu sinirlerim bozulmasın dedim milleti el ele görüp :)
15 gün daha dinleneceğim sonra acısını çıkarıcam bu gezemediklerimin

Back