aldınmı baharatlığını fıstık
aaaaaaa çok güzelmiş tatlım güzel günlerde kullan
hiç bişi yapmadım valla gezinip duruyom nette
yarında çalışıyoruz protesto ediyorum patronu çalışmıyorum bugün hehehehe
her yerim ağrıyo ya allah tan fazla işte yok
cumartesi kaynanamla pazara gittik çok cici şeyler vardı ama onun yanında alamadım
ewet ya çalışmasaydım senle kadıköy salı pazarına giderdik
süpsüper olardı
kuz recep gelene kadar izin istemeyecem
o gelince çokça izin almam gerekeceği için
offf ya çok sinirim bozuluyo he
aynen valla ben 17 mayısta alıcam izin şimdiden şefe ayak yapıyom sonra 18 mayısta yine alcam nikah işlemleri için bakalım ne olacak :)
bende recebin geldiği gün alıcam ondan sonraki 3 cumartesi izin alıcam o yüzden şimdi çok çalışmama gerek
Bu aralAr cok sinirliyim cok mutsuzum. Sinirlenmek icin cok da sebebim var ama yine de fazla tepkiliyim. 16 gun kaldi mutlu olmam gerek ama felaket bi sinir var uzerimde. Herkese herseye isyan modundayim(( gunler yaklastikca iyice sikilmaya basladim. Hem gecsin istiyorum hem de gecen zamanla sinirlerimde artiyor ( cok hassaslastim ( siz de boylemisiniz kizlar yaa ( Resmen sinirlerim pamuk ipligine bagli . Herseye cok tepkiliyim ve hep bi melankoli hali var uzerimde birisi nasilsin dese yemin ederim aglayacagim (((
kııızzzzzz zaman gülüp oynama zamanıo kadar zaman atlattık. hiç böyle olma şimdi.
bugün bi içim sıkıldı benim de ama sonra uçaktan ineceği anı düşündüm kendime geldim
Bende dunden beri bi sinir var ya ne dusunursem dusuneyim atamiyorum bi turlu( Rabbim icimize bi ferahlik versin insaallah ( son 16 gun kaldi sonnn cok bunaldim cokkkkkk (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?