343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

okuyorum canım yazmaya fırsat olmuyoki valla bıktım ya hafta sonu olsada dinlensem
nedense tansiyonum düşmüş başım çatlıyo bi an önce eve gitmek istiyorum

dün akşam akifi gördüm rüyamda gelmesine bikaç saat kalmış nasıl heyecanlıydım resmen rüyamda bile karnımda kelebekler uçuşuyordu uyandım yine yok :(
bide fatmagülle kerime sinir oldum ya bende artık aşkımla evimi yerleştirmek istiyorum

dün akşam akifi gördüm rüyamda gelmesine bikaç saat kalmış nasıl heyecanlıydım resmen rüyamda bile karnımda kelebekler uçuşuyordu uyandım yine yok :(
bide fatmagülle kerime sinir oldum ya bende artık aşkımla evimi yerleştirmek istiyorum

Hayırdır inşallah. Az zaman kaldı ondan bu rüyalar . Su kalan günler su gibi gecer gider inşallah.

Bugun 20'yi de batırıyoruz :))) git artik nisan gittt yaaa :)) askitom gelsinnn esyalarimizi almaya gidelimm gelinligimizi almaya gidelimmm evimize bakmaya gidelimm :)) vallahi dugun heyecanina giremiyorum su askerlik belasi yuzunden :( 20 gun sonra hayat hepimiz icin yeniden dogacak inşaaaalllaaaaaahhhhh :))))
Koğuşta yata yata
Şafakımız bata bata
Tezkereye gidiyoruz
Göbecikler ata ataaaaa :))))) hobaaaaa haydi kizlarrr :)))

Offf vallahi son gunler daha zormus ya gecmek bilmiyo zaman, askinda geciyo da heyecandan cok zor geciyo durmadan takvime bakiyorum safak uygulamasina bakiyorum

Kuzular antalyadan yaziyorum size bugun bitti isim yarin yola cikcaz.cok cicilerimi giydim bissuru issiri resmim oldu ilk firsatta girip yuklucem facebooka.aramiz hala ayni.sadece nerdeyim kimleyim konusma amacimiz bu! Sinir olmaya basladim iyice bu duruma.bugun sanirim donuste bisey konuscam dedi.hala rahat yani konumak icin acelesi yok.kalbim mi kirik tafrali miyim sorun degil.neler olcak bilmiyorum hic

geçmiyo geçmiyooooo off!

plakalardan buraya aşağıya attılar resmen bizi. bundan sonrasıı tııııın tıııııınnnnnnnnn

geç zaman geç!!!

biz nerdeyse 1 aydır o hayalleri kuruyoruz
rabbim yaşatmayıda nasip eder inş.

üstümden kamyon geçmiş gibiyim
dün salonu temizledim akşama kadar uğraştım
sabah kalkamadım hamlamışım heryerim ağrıyo ya

biz nerdeyse 1 aydır o hayalleri kuruyoruz
rabbim yaşatmayıda nasip eder inş.

üstümden kamyon geçmiş gibiyim
dün salonu temizledim akşama kadar uğraştım
sabah kalkamadım hamlamışım heryerim ağrıyo ya

amin canımcım amin
erken başlamadın mı sen temizliğe. akif gelince başlıcaz ya bizde stres basıyor evi düşündükçe
yarın çalışıyomusun sen işçi bayramında

yok kuzu erken değil her hafta sonu bi odayı yapabilirim
beni biliyorsun çok detaycıyım çok uğraşıyorum temiz olsun diye
3 hafta sonu kaldı zaten 13 mayısa receplerin köy pikniği varmış oraya gidicez 2 hafta sonum kalıyo ancak hallederim
recep geldikten sonra mevlüt okutucam evde allah nasip ederse
o yüzden bi an önce bitsin temizlik

Back