343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

1 Temmuz'da düğünümüz var ama benim esas dugunum askerimin geldigi gun :) 18 mayis :)) sizin dugunler ne zaman kizlar :)

Aaa ne kadar yakinmisiz yaa :)) bende diyodum ki Mesut'a senin gibi baska asker var midir acaba askerden gelir gelmez kendini dugun telasinin ortasinda bulacak :)) varmis demekki :)) biz daha evimizi de ayarlayamadik yani bi hayli isimiz olcak :)) kosturmaktan olcez :)) mobilya hali ve perdelerimizde alincak :) beyaz esyalari aldik ama ev belli olmadigi icin soylediklerimi alamamistik :) ama cocugum kendini bir hengamenin ortasinda buluverecek :) gerci o cok memnun bu durumdan ama henuz simdilik :)) bi girsin o telasin icine bakalim ne olcak :)) ben gelinligimi bile ayarlamaim henuz :)) gerci nisanligimda son 20 gun kala dikilmisti :)) ee senin hazirliklar ne alemde :) hem asker safagimiz bir hemde dugun bu arada :))

bizde beyaz eşyayı aldık ben mutfak eşyalarımı çeyizlerimi filan aldım. evimizde var ama tadilatımız var bizimde boya badana filan olacak. gelinliğe başladım ben 2. provaya gidicem 11 mayısta. mobilya perde halı bilmem ne herşey var. akifte kendisini böyle olacak tek damat sanıyodu :) zor olacak onlar için. akif şimdi kendisi yapıcak düğünü ailesinden destek almayacak stres başladı :) offf ya bendede çok stres var düşünmekten bi hal oluyorum davetiye var kınalıklar var nikah şekeri filan falan

Hadii yaa :)) Valla canim Allah yardimciniz olsun tek basina dugun yapmak cok zor ama eviniz varmis Allah'tan. Bizim hic borcumuz olmayacak ama ev yok iste bizde ev borcuna giricez :) Amaann mutluluk olsun da hersey halledilir biiznillah :) ben nedense o kadar rahatim o kadar rahatim ki hicc stres yok telas yok :)) tuhaflik bende biliyorum ama napiyimm yapim boyle galiba :)) acayip kalender meşrebim :))) kafama hic biseyi takmayan bi yapim var :)) ama komik olan her isim de yolunda gitmistir hep :)) Rabbim evleneceklerin yardimcisi olsun ailelere de eslere de. Ama sikma canini diyorum ya Rabbim evlenenlere her zaman yardimci olur :) balayini naptiniz peki ? Biz 7 Temmuzda gidicez nasipse ama neresi oldugu belli degil :) 7 Temmuza kadar beklememizin sebebi de 7 temmuzda Kpss var :))) sinava girip oyle dinleneyim diyorum :)) ayyy dusunki daha nisanlimin isi bile yok :))))) o kadar rahatim yani :))) gerci cok iyi bir meslegi var belki de ondan telas etmiyorum :))Yaa beni eklesene feysten :)) birbirimize destek oluruz fikir ediniriz her hazirlik hakkinda :)

bizde kpss yüzünden(ikimizde giricez sınava) 7 temmuzda gidicez balayına 8inde otele gircez marmariste emre otelden 7 gece satın aldım. çok fazla bütcem olmadığından 5 yıldız bi yerde yapamıyoruz ama otelimiz baya güzel inş güzel çıkar. benim nişanlımın işi var çok şükür geldiğinde aynı kurumunda işe geri başlıcak allah nasip ederse. benim yapımdan heralde herşey hemen olsun istiyorum mesela mobilya baktım ya alınsın istiyorum alınmayınca stres oluorum. dediğin gibi allah yardım eder inşallah. nişanlımın babası rahmetli olmuş o yüzden kendi göbeğini kendi kesiyor. çok şükür benim ailem ve akifin annesi bize destek. senin nişanlının mesleği ne
canım ben facebooka her zaman giremiyorum çünkü işyerinde açılmıyor evdede netim yok yinede sana özelden ismimi mesaj atıyım sen ekle beni

Aaa bizde Marmarisi dusunuyorz canim yaa :)) hemde ayni tarihlerde orda olmus olcaz galiba :) bizde butik otel dusunuyoruz ama belli degil yine de :) nisanlim insaat muhendisi ama issiz bi muhendis simdilik :)) bende isletme mezunuyum :) Ya Rabbim oyle bi yrdimci olcakki sen bile sairacaksin bak gor :) yeter ki su 21 gun bitsin biiznillah hersey yoluna girecek :) guzel dsunen guzel gorur guzelgoren hayatindan lezzet alir :) Rabbim gonlumuze gore degil hayirlisini versin herseyin :)Bu rada Işık Dila diye aratirsan bulabilirsin :) nisanlimla resmimiz var :)

tamam canım facebooka girdiğimde aratırım seni ben sana özel mesaj attım adımı soyadımı ordan bakıp ekleyebilirsin. ben marmarisi çok seviyorum nişanlımda çok seviyo o yüzden orda karar kıldık benim otele internetten bakabilirsin emre otel.
marmariste haberleşip beraber gideriz gezmelere akşamları :)

Canim otele baktim cok guzel grunuyo :)) insaallah keyifli gecer :)) haberlesiriz Marmarisin koylerine falan gideriz insaallah :) ekledim seni Fatmacimm :) bu arada evlendikten sonra nerede oturacaksiniz nasipse :)

Ayy inanmiyorumm yaaa :)) bizde :))) eger basaksehirde uygun biyer bulamazsak ta Esenyurt :)) ama cok yakin zaten basaksehir esenyurt :))) saka gibi komsu da oluyoruz ayni zamanda Fatma'cimmm :)))

Ayy inanmiyorumm yaaa :)) bizde :))) eger basaksehirde uygun biyer bulamazsak ta Esenyurt :)) ama cok yakin zaten basaksehir esenyurt :))) saka gibi komsu da oluyoruz ayni zamanda Fatma'cimmm :)))

gerçekten mi süpermiş canım biz 2. etaptayız bekleriz kaç liraya kadar bakıyosunuz nişanlının ailesi nerde oturuyor

gerçekten mi süpermiş canım biz 2. etaptayız bekleriz kaç liraya kadar bakıyosunuz nişanlının ailesi nerde oturuyor

Canim kayinvalidemler Sariyerde onlardan baya bi uzakta olcaz ama nisanlimin orda is bulmasi cok buyuk bi olasilik o yuzden o taraflardan bakiyoruz. Ya iste 750 tl ye kadar cikabiliriz ama mutfak kapali olsun istiyorum amerikan mutfak degil yani :) bide 2+1 olsun bide net kullanim alani 100 m2 olsun :)) eger varsa boyle bildigin yer haber ver canim yaa :) cok makbule gecer :) bide mutfak ankastreye uygun olsun cunku esyalar ankastre aldik :)) mutfakta esya olmasin ama bizim var cunku :)) var mi boyle bildigin yerler oralarda ?

valla bizim evimiz kendimizin olduğu için hiç aramadım başakşehirde ev ama o fiyata çok rahat bulursun bizim oralarda 2. etap onurkentte filan. bi gün gelip gezersen çok rahat bulursun evler zaten emlakçıdan hep o yüzden emlakçılarla konuşman yeterli olur. bide evler kiraya çıkıyo sonra bakmışsın kiralanmış filan o yüzden net bişey söyleyemem sana. seninki inşaat mühendisi ya beğenmez simdi o her evi ama bizim ordan bulursanız süper olur komşuluk yaparız. bu gidişle bebekleride beraber doğururuz biz. kaç yaşındasın canım sen ben çok beklemeden bebek yapmak istiyorum

24 yasindayim Fatmacimm :) ya sen :) benimde bebis konusumda dusuncem ayni bende bian once anne olmak istiyorum :) bi 8 9 ay gecsin yapariz heralde bizde :)) Mesut beye ev begendirmek cok zor zaten :) insaallah oralarda olur da dedigin gibi komsu oluruz :) ayy cok heveslendim birden nedense :)) biz 7 senedir beraberdik zaten o yuzden bebek icin beklemek istemiyorum aslinda :)

28 yaşındayım ben biyolojik olarakta çok beklemek istemiyorum. biz 2 senedr beraberiz ama hem aynı işyerinde çalışıp hemde komşu olunca çok şey paylaştık o yüzden bende beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…