343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuzucanlarım birazdan çıkçam şirketten. hepinizi kocaman öpüyom. ben yokken çok dedikodu yapmayın
iyi bakın kendinize ben gelene kadar. arada telefondan girerim :))))

günaydın canımm sıkma canını arar elbet vardır bir sebebi

geldinlerrr:)) yetti gari:))

tubim günaydın canımm

insallah vardır sebebi. Gelsinlerde kavuşun sevdiklerinize konuyu ara ara okuyorumda hepınız hakediyosunuz bu kavusmayı sevdikleriniz kıymetinizi bilir inşallah

ay bide bizim ankesörlümüzle konuşuyo adamlar bize sıra gelmior sinir oluyorum yaa

ayy bu duruma bende sinir oluyorum yaa birde bekliyoruz bekliyoruz sıra tam bize geliyo ordan dengesizin biri yeter abi 10 dk dır konuşuyosun diyo geçen fatih kavga etti askerin biriyle bu yüzden

ayy bu duruma bende sinir oluyorum yaa birde bekliyoruz bekliyoruz sıra tam bize geliyo ordan dengesizin biri yeter abi 10 dk dır konuşuyosun diyo geçen fatih kavga etti askerin biriyle bu yüzden

akifte sinir olmuş 20 gün kala telefonumu çıkarcam ortaya diyip durdu akşam bizim bide tek saatimiz var 8-9 arası dün akşam 9a geliyodu aradığında

akifte sinir olmuş 20 gün kala telefonumu çıkarcam ortaya diyip durdu akşam bizim bide tek saatimiz var 8-9 arası dün akşam 9a geliyodu aradığında

işte bu yüzden bizimki içeri telefon alan bir arkadaşı kullanmıyomuş ondan aldı telefonu mesaj atıp duruyo çok güzel oldu böyle ama korkuyorum yakalanır falan diye bişey olmaz diyo herşeye itiraz ediyorum buna bari karışmayayım dedim artık çok bunaldı

valla ya nedir bu çok yoğunsun inş mayısta böyle olmaz :)

aslında bi yönden iyi oluyo ne zaman akşam oluyo anlamıyorum
ama başım çatlıyo akşama doğru ağrıdan
mayısta olmaz inşallah ya
kocam gelene kadar olsunda ondan sonra olmasın mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…