...

sevgilin içinde zor annesi ve senin aranızda kalmış..ama önemli olan annesi seni neden istemiyor bence bunu konuşmalısınız..ilk önce o konuşmalı olmadı sen konuşmalısın..zor bir durum Allah yardımcın olsun

evet kızların fıkrı çok dogru annesi ile konusmalısın annesı onyargılı olursa artık sevgılıne sormalısın nedne ıstemıyor senı ve de senın yerıne koysun kendını eger çok buyuk bı sorun yoksa canım senı sevdırmeye çalışsın annesıne bekı çok ıyı anlasırsınnız takma kafana aılevı sorunalrında oldugu ıçın çok hassasta olabılırsın sunuda unutm akaybetme korkusu kaybettırır korkma sakın canımmm

ben de sizin gibi düşünmüştüm ama karşımda bildiğimiz anne profili yokmuş..oğlunu herşeyden, herkesten kıskanıyo.beni istememesinin nedeni, beğenmemesiymiş.oğluna yakıştıramamış beni.üstelik ikna olacak gibi durmuyo.sevgilim bir kere konuşmaya çalıştı,"ısrar edersen büyük konuşurum, yemin veririm" diyormuş.bişey demeye korkuyoruz .hakkımı helal etmem, ölümü gör gibi laflar ederse, biz bi araya gelemeyiz..
ayrıca ben annesiyle konuşmayı göze alsam, kadın gerçekten inat ederse, beni kovmaya, hakaret etmeye vardırırsa işi, atacak başka adım kalmaz.
"kaybetme korkusu kaybettirir" mi bilmiyorum ama şu anda o korkuyu öyle derinden yaşıyorum ki, yaşama sevincimi kaybettim.

benzer durum yaşayan biri olarak naçizane;
şu anda tam olarak sevginizi sınama aşamasındasınız,eğer karşınızdakinin size olan sevgisi,bağlılığı,inancı sağlam ise annesinin bu tutumunu mutlaka yumuşatacak ve ilişkinize sahip çıkacaktır.Belli ki klasik benim istediğimle evlensin modunda bir anneyle karşı karşıyasınız.Ancak dediğim gibi erkek arkadaşınız gerçekten birşeyleri kaybetmek istemiyorsa zamanla annesinin bu tarafını törpüleyecek ve gerçekten sizinle beraber olmak istediğini gösterecektir.
Burda diğer arkadaşların yorumuna katılmıyorum.Çünkü şu durumda sizin karşı tarafa gidip konuşmanız işleri daha çok alevlendirebilir ve dönüşü olmayan bir yola sokabilirsiniz.Üstelik bence yapılması gerekenler sizden çok erkek arkadaşınızın üzerine düşüyor...

arkadaşlar peki bu psikiyatr durumuyla ilgili görüşleriniz nedir?bize bi faydası olur mu?ikimiz çözemiyoruz artık bunu.ben ona anlayışlı davranmaya çalıştıkça, sabrım tükeniyo.ilişkimizi kendi ellerimizle bitirmek istemiyoruz.daha önce hiç terapiye falan gitmediğim için bilmiyorum ne olacağını.belki birkaç profesyonel tavsiyenin yardımı olur diye düşündük.

ailesi derken, babasının düşüncelerini bilmiyoruz.ama annesi ve ablası istemiyor.tek sebebi, beni beğenmemişler."onun karakteriyle ilgili bişey bilmiyorum, bu konuda bişey diyemem ama beğenmedim, sana yakıştıramadım bu yüzden istemiyorum" demiş annesi.ayrılmamız için baskı yapıyomuş, evde sürekli başımın etini yiyor dedi sevgilim.öyle bir nedeni var ki, ben ne kadar kendimi anlatmaya çalışsam da boş.ne yapmalıyız bilmiyorum.

Profesyonel destek herzaman iyi olur en azından sizi rahatlatır ve biraz daha güçlü durursunuz olanlara karşı.Ayrıca sorunun kaynaklandığı nokta için de daha çözümcül yanıtlar alabilirsiniz...

canim niye begenmiyolarki seni ben anlamadim yaa.ogullari neymiski yakistiramiyolar ona.baska bildikleri var belkide bahane mi ariyolar acaba

Sanki annesi seninle birlikte klava:
Sinir oldum yaa, canım hiç konuşma karşı tarafla ne konuşcaksın ki ?
Seni beğenmediler diye sevgilin senden neden ayrılıyor neden tartışıyor ki ? sonuçta kendisi beğenmiş dengeyi bulması lazım burda senin yapabilceğin pek fazla bişey yok.
Ayrıca bi hareketin yanlış bi davranışın olsa neyse diycem beğenmemek ne demek!
Canım profesyonel yardım alabilirsiniz tabi ki bazı şeyleri görmenizde daha etkili olur, belki sevgilin aklını başına alır :bbo:

Canim sevgilinin kafasini karistiran annesi ne senden ne ondan vazgebiliyo tabi bukadar annesi yuklenince oda boyle tepkiler veriyo ve iliski yipraniyo ailenin gorusu tabiki cok onemli ama seni tanimiyolar yargisiz infaz derlerki buna hic hos degil!
Peki neden begenmiyomus seni anlayamadim?
Profosyonel bir insandan yardim alma dogru olabilir daha cok birbirinizi yipratmadan ama sorun annede sevgilin buyuzden kendini cok kasiyo eh olan iliskiye oluyo be gzelim

hicbir erkek annesini bahane etmesin istedikten sonra bal gibi de ikna ederler..sende psikolojini falan bozma..erkek ark.sana nasil bu kadar rahat annesinin seni begenmedigini soyler..uslelikte seni tanimiyor..disli ol kendine guven annesiyle tanis eminim seni tanidikca fikri degisir.demismezse de sen elinden geleni yapmis olursun.ama sakin stres yapma..begenmek zorunda degil.oglu begenmisse annesine bu kadar laf demek dusmez hem.ayrica her annenin evladi kiymetlidir.toplan biraz sizin iliskinize 3.kisi karisipta ben begenmedim degistir diyemez o kadar da kolay degil hemen vazgecme.:umursamaz:inan senin mucadeleni gorunce kendi pes edecek..

kimse kimseyi beğenmek zorunda değil...ama şöle bi gerçek var ki erkekler annelerinin sözünden çıkmazlar çıkarım yaparım ederim diyen yalan söylüyodur...sevgi herşey demek de değildir yarın birgün o adam senin kocan olduğu zaman kaynanaın yapacaklarını düşününce ne sevgi kalır nede saygı..sevgili sevgilin seni gerçekten seviyor olsaydı ve annesini takmıyo olsaydı yemin falan vız gelirdi restini çeker annesini sustururdu ama o bunu yapamaz yapmaz ne yardan ne serden..sen olsaydın onun yerinde belki kaçmayı aileni önüne almayı göze alırdın ama o bunu yapmaz yapamaz sen yol yakınken bu sevdadan vazgeç canım bence ilerde yaşayabileceğin şeyleri düşün.demesi kolay yapması zor ama bazen böyle kararlar vermek gerekiyo diye düşünüyorum ya ben ne yapayım derdim çok daha büyük...mafoldumben

bence sizden ziyade annesi psikiyatriste gitsin
zira gayet de anlaşılır bi derecede hastalıklı

arkadasım bu olayla ilgili canlı örnek yasamıs biiri olarak söyluyorum cok yıpranısrsın anneisnin fikri asla değişmez ve erkek arkadasın bence bu konuyu sana yansıtmadan cözmelıydı sen napbılısınki bu konuda sevıyorum deyip arkasına alması lazım seni ama sana tavsiyem oluruna bırak bence kendını yıpratıp onlara ispatlamaya calıstıkca kendını cok üzceksın bunu bizzat yasadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…