Premature Bebekler 34 haftalik doğum yapanlar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

nurblc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
608
510
33
33
34 haftalik doğum yapanlar bebeklerinizin gelişimi nasil ilerledi? Ne kadar sure kuvezde kaldilar?

O bebegin durumuna gore degisir.
34 haftalik kizim dogdu hic kuveze girmedi.36 haftalik oglum dogdu 8 gun kuvezde kaldi.32 haftalik kizim dogdu o da 18 gun kuvezde kaldi.
Ins sizin yavrunuzda kuveze girmez.

O bebegin durumuna gore degisir.
34 haftalik kizim dogdu hic kuveze girmedi.36 haftalik oglum dogdu 8 gun kuvezde kaldi.32 haftalik kizim dogdu o da 18 gun kuvezde kaldi.
Ins sizin yavrunuzda kuveze girmez.
Girdi canım bugun 5.gunumuz kuvezde doktor net bilgi vericek Insallah.

Ins en kisa zamanda cikar.muhtemelen nefes alip verisinde sıkinti vardir.yoj degilmi baska birseyi.
Kac kilo dogdu
Emebiliyormu seni
Canim nefesine bisey demediler sarılık başlangici var dediler 2390 dogdu sonra 2300 e düştü odemler gidince. 2 gundur emzirmeme izin verdiler yavas yavas emmeye çalışıyor zaten o emdikten sonra sutum artti surekli sagiyorum ogoguslerimi bosaltamadigi icin geri kalan sutleri biberonla veriyorlar ona

Allah sifa versin ins en kisa zamanda kucaginda olur.

Çıktı canım şimdi de sarilik olayi var. Degeri 14.8 di ancak 14.2 oldu.surekli baygin sekilde uyuyor uyandirmak için resmen 2saat ugrasiyorum eger boyle devam ederse tekrar kuveze alicaklarmis

çok geçmiş olsun iyi olur inşallah mınnoş
bol bol emzirmeye çalış mama veriyormusun , karnı doymaya başlayınca sarılıgı düşer çünkü

Bizim topikdeki arkadaslar sekerli su icirdiler.gunde bi kac defa 2 3 cay kasigi kadar.eskiler de yaparmis bunu.
Benim 3 cocugum var hepside premature dogdu..
3.cocugum 32 haftalik dogmustu.sarilik olmasin diye bu sefer bende sekerli su verdim gercektende ise yaradi ve sariligimiz olmadi dustu degeri.
Deneyebilirsin.
nurblc

çok geçmiş olsun iyi olur inşallah mınnoş
bol bol emzirmeye çalış mama veriyormusun , karnı doymaya başlayınca sarılıgı düşer çünkü
Dusmeyince doktor mama verdi simdi mama takviyesiyle cok sukur 10.6 oldu degeri

yeni anneler eski usulleri begenmiyorlar karşı çıkıyorlar ama kesinlikle bir bildikleri var,

Arkadaşlar emzirme konusunda ne yapıyorsunuz?

34+4 te perşembe sabaha karşı doğum oldu..kuzum kuvezde ptesi nişanım ve sancılar başlamıştı..iyiki ciğer geliştirici yapılmış..2190 doğdu..doktor 10 15 gün yatacagini söylüyor o zaman karar verecekmis..inş tüm kuzular sağ salim annelerine kavuşur..

Solunum sıkıntınız mı var

Solunum sıkıntınız mı var
İlk doktor bebek iyi deyip yanıma verdi..ama kuzum çok inliyordu..ciğer iğnesi ptesi olmuştuk..rahat nefes alamayınca inlermis..emzirince geçermiş kiminde..ama bizim ki geçmedi..o yüzden kuveze gitti..hook tan çabuk kurtuldu..anne sütünü tolera edemiyomus tam..dün 5 CC deneyeceklerdi..

KıZımda anne sutunu kabul etmemıs ilk hatta mide kanama yapmış mıde ilacı kullandı bir müddet sonrada süte alıştı.
Çok yakında alırsın inş kucağına

KıZımda anne sutunu kabul etmemıs ilk hatta mide kanama yapmış mıde ilacı kullandı bir müddet sonrada süte alıştı.
Çok yakında alırsın inş kucağına
Sağol canım..evet süte alışmış cuma günü 35 CC ye çıkmışlar..ctesi taburcu olabilir demişlerdi ama ses cikmadi hastaneden bugün bekliyoruz bakalım haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…