Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girdi canım bugun 5.gunumuz kuvezde doktor net bilgi vericek Insallah.O bebegin durumuna gore degisir.
34 haftalik kizim dogdu hic kuveze girmedi.36 haftalik oglum dogdu 8 gun kuvezde kaldi.32 haftalik kizim dogdu o da 18 gun kuvezde kaldi.
Ins sizin yavrunuzda kuveze girmez.
Ins en kisa zamanda cikar.muhtemelen nefes alip verisinde sıkinti vardir.yoj degilmi baska birseyi.Girdi canım bugun 5.gunumuz kuvezde doktor net bilgi vericek Insallah.
Canim nefesine bisey demediler sarılık başlangici var dediler 2390 dogdu sonra 2300 e düştü odemler gidince. 2 gundur emzirmeme izin verdiler yavas yavas emmeye çalışıyor zaten o emdikten sonra sutum artti surekli sagiyorum ogoguslerimi bosaltamadigi icin geri kalan sutleri biberonla veriyorlar onaIns en kisa zamanda cikar.muhtemelen nefes alip verisinde sıkinti vardir.yoj degilmi baska birseyi.
Kac kilo dogdu
Emebiliyormu seni
Allah sifa versin ins en kisa zamanda kucaginda olur.Canim nefesine bisey demediler sarılık başlangici var dediler 2390 dogdu sonra 2300 e düştü odemler gidince. 2 gundur emzirmeme izin verdiler yavas yavas emmeye çalışıyor zaten o emdikten sonra sutum artti surekli sagiyorum ogoguslerimi bosaltamadigi icin geri kalan sutleri biberonla veriyorlar ona
Amin canım sağol InsallahAllah sifa versin ins en kisa zamanda kucaginda olur.
Ciktimi yavrun kuvezdenAmin canım sağol Insallah
Dusmeyince doktor mama verdi simdi mama takviyesiyle cok sukur 10.6 oldu degeriçok geçmiş olsun iyi olur inşallah mınnoş
bol bol emzirmeye çalış mama veriyormusun , karnı doymaya başlayınca sarılıgı düşer çünkü
Bizim topikdeki arkadaslar sekerli su icirdiler.gunde bi kac defa 2 3 cay kasigi kadar.eskiler de yaparmis bunu.
Benim 3 cocugum var hepside premature dogdu..
3.cocugum 32 haftalik dogmustu.sarilik olmasin diye bu sefer bende sekerli su verdim gercektende ise yaradi ve sariligimiz olmadi dustu degeri.
Deneyebilirsin.
nurblc
Solunum sıkıntınız mı var34+4 te perşembe sabaha karşı doğum oldu..kuzum kuvezde ptesi nişanım ve sancılar başlamıştı..iyiki ciğer geliştirici yapılmış..2190 doğdu..doktor 10 15 gün yatacagini söylüyor o zaman karar verecekmis..inş tüm kuzular sağ salim annelerine kavuşur..
İlk doktor bebek iyi deyip yanıma verdi..ama kuzum çok inliyordu..ciğer iğnesi ptesi olmuştuk..rahat nefes alamayınca inlermis..emzirince geçermiş kiminde..ama bizim ki geçmedi..o yüzden kuveze gitti..hook tan çabuk kurtuldu..anne sütünü tolera edemiyomus tam..dün 5 CC deneyeceklerdi..Solunum sıkıntınız mı var
KıZımda anne sutunu kabul etmemıs ilk hatta mide kanama yapmış mıde ilacı kullandı bir müddet sonrada süte alıştı.İlk doktor bebek iyi deyip yanıma verdi..ama kuzum çok inliyordu..ciğer iğnesi ptesi olmuştuk..rahat nefes alamayınca inlermis..emzirince geçermiş kiminde..ama bizim ki geçmedi..o yüzden kuveze gitti..hook tan çabuk kurtuldu..anne sütünü tolera edemiyomus tam..dün 5 CC deneyeceklerdi..
Sağol canım..evet süte alışmış cuma günü 35 CC ye çıkmışlar..ctesi taburcu olabilir demişlerdi ama ses cikmadi hastaneden bugün bekliyoruz bakalım haberKıZımda anne sutunu kabul etmemıs ilk hatta mide kanama yapmış mıde ilacı kullandı bir müddet sonrada süte alıştı.
Çok yakında alırsın inş kucağına