- 13 Aralık 2008
- 471
- 0
- Konu Sahibi esraseyhan
kızlar ben nasıl yatacağımı şaşırdım.belim çok ağrıyor.yatmak eziyet gibi.....buna bir çözüm bulan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galiba herkes uykusuz gecelerden sikayetci :bbo: arkadaslar benim de bel agrilarim cok fazla yataktan ilk kalktigimda adim atmakta zorlaniyorum özellikle sol bacagimin üzerine basamiyorum birkac adim sonra geciyor.geceleri bacaklarimin arasina yastik denedim,karnimin altina yastik ama hic bir sekilde rahat edemiyorum.bir saga bir sola, biraz sirtüstü......gecmiyor geceler
size sormak istedigim bel ve bacagimin üzerine basamamaktan kadin dogum druma bahsedince beni beyin cerrahina gönderdi,o da egildiginizde belde aci varsa %99 bel fitiginiz vardir dedi ve normal dogum sakincalidir diye rapor yazdi mirmirmirmir
bel fitigi teshisi bukadar kolay mi konuluyor? normal dogum yapmak istiyorum, riskli mi olur acaba?
yazdiklairnizi okuyorum aslinda benzer sikayetlerimiz var.... kafam karisti :sm_confused: