• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 34. Haftadan önce normal doğum yapan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sacsprey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
85
53
3
26
30 haftalık hamileyim 1 haftadır sancım var arkadaşlar. Bu gün kontrole gittim nstye baglandim falan erken doğum olacak büyük ihtimal ama doktor 34. Haftadan önce gelen bebekleri sezeryan yapılır erken doğum olduğu icin normal doğum 34 den sonra yapılır dedi. 34 den önce normal doğum yapan varmı ozel hastane olduğu icin pek güvenemiyorum normal doğum konusunda.

Bebeği düşün sezeryan normal doğum bunların hiç bir önemi yok önemli olan o zarar görmeden çıkartılması gereken zamanda çıkartmaları Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim de normal doğuma uygunmuş bebek dönmüş baya sordum

Her ameliyatdan önce mutlaka en az ikinci bir doktora danisirim. Bu beni kac gereksiz ameliyatdan kurtardi bilmiyorum. Öyle veya böyle en önemlisi bebegin saglikli dünyaya gelmesi. ❤ Saglikla gelsin insalllah bebeginiz

30 haftalık hamileyim 1 haftadır sancım var arkadaşlar. Bu gün kontrole gittim nstye baglandim falan erken doğum olacak büyük ihtimal ama doktor 34. Haftadan önce gelen bebekleri sezeryan yapılır erken doğum olduğu icin normal doğum 34 den sonra yapılır dedi. 34 den önce normal doğum yapan varmı ozel hastane olduğu icin pek güvenemiyorum normal doğum konusunda.
32 haftalık normal doğum yaptım

Teşekkür ederim de normal doğuma uygunmuş bebek dönmüş baya sordum
Bebek stese girmiş olabilir 28 haftada normal doğum yapan kişinin durumu sizden çok farklıdır suyu gelmiştir doğum başlamıştır o yüzden normal olmuştur sizinki çok başka ntsde birşey gördüğü için doktor sezeryan istemiştir bu durumda normal doğum için canınızı sıkmayın bir kaç doktora daha görünüp görüş alabilirsiniz sadece

İğne veya serumla doğumu geciktrmisti dktrlar, ben hastanede doğum yaparken gelen bayana .

Ben 35 haftada sezeryanla oldum belli olmuyor ki . En hayırlı neyse o olsun sezeryandq o kadar korkunç değil yani ikisinin de ayrı zorlukları var tabi ama hayırlısı

Neden normal doğum konusunda ısrarcı bir tutum izlediğinizi anlamadım.
Bana düzgün bir sebep söylemiyor doktorum sezeryan oluyor 34 hafta öncesi dedi normal yapmıyoruz dedi. Bi sıkıntı olmadığı halde bende normal doğum icin uygunken sezeryan olmak istemedigim icin kolayına geldiği icin mi anlayamadigim icin soruyorum. Yoksa şu sebepten dese bana yapsın sezeryan ne fark edecek

Back