• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 34.haftada doğum yapan var mi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Cigdem6716

Anne adayı
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
30
16
88
30
Kizlar merhaba 😍
Suan 33+4um bebegim 2.600gram ve mesanesinden idrari atamiyor ve suyu fazlA bu sebeple doktorum pzrts sali ciger gelistrci vuracak. Ve persembe gunu ankara hacettrpe ye gidcem. Doktorum bebegin sezarynla alinmasi taraftari.

Sorum su 34. Haftada dogum yapan vari ?? Ve bebekleriniz kac gun kuvezde kaldi ne gbi sorunlar yasadiniz ?

Kizlar merhaba 😍
Suan 33+4um bebegim 2.600gram ve mesanesinden idrari atamiyor ve suyu fazlA bu sebeple doktorum pzrts sali ciger gelistrci vuracak. Ve persembe gunu ankara hacettrpe ye gidcem. Doktorum bebegin sezarynla alinmasi taraftari.

Sorum su 34. Haftada dogum yapan vari ?? Ve bebekleriniz kac gun kuvezde kaldi ne gbi sorunlar yasadiniz ?
Merhaba cok yakın bir arkadasım aniden gelen sancıyla 34. Haftada doğum yaptı. 10 gün hastanede kaldı ve suan masallah cok sağlıklı. Annesini de cok güzel emiyor. Benim sıpa 39da doğdu asllaaa emmek istemedi. Yani sakın emziremeyeceğim vs diye düsünme

Merhaba cok yakın bir arkadasım aniden gelen sancıyla 34. Haftada doğum yaptı. 10 gün hastanede kaldı ve suan masallah cok sağlıklı. Annesini de cok güzel emiyor. Benim sıpa 39da doğdu asllaaa emmek istemedi. Yani sakın emziremeyeceğim vs diye düsünme
Cok sevindim insallah benimkide hayirlisiyla gelir kuvezde cok durmazda emer aklimda birsuru soru var insan cok stres yapiyor valla

Cok sevindim insallah benimkide hayirlisiyla gelir kuvezde cok durmazda emer aklimda birsuru soru var insan cok stres yapiyor valla
Cok haklısın ama her prematürede her sıkıntı olmak zorunda değil. Ayrıca 1 hafta icinde cıkıcaktı da bebiş sarılık oldu ondan uzadı

34+4 de doğurdum 2 kilo 150 gram doğdu 1 kilo 900 grama kadar düştük..şimdi 10 aylik hiç küvezde kalmadı
Ciger gelistirici iğne evet banada vurulmuştu iki gün sonrada doğum yapmıştım

Back