34 hafta gelişim geriliği

nehirm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
2
0
1
17
Merhaba hanımlar 34 haftalık hamıleyım ultrasonda 32yle uyumlu gösteriyor doktor yatış yaptı Perinatolog muayne etti küçük bir bebek dedi 37 hafta da doğum olucak dedı tek arter tek ven sorununuz var bebek tam beslenmıyor plesenta kaynaklı dedı birseyler yemen fayda etmez çok 2 3 hafta daha karnında kalabilir dedı şuan kilosu 1900 müş benım gibi bu durumu yaşayan varmı acaba

Merhaba. Preeklamsi yaşadım. Bebeğim 30 haftalıkken 28. Haftada kalmış ve beslen emiyor dediler bana da. Sonra bebek taşikardiye girince doğuma aldılar 31 hafta ile uyumlu doğdu. Lütfen kendinizi üzmeyin. Hastanedesiniz. Sizde bebeğiniz de Güvendesiniz. Sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza 🙏

Merhaba hanımlar 34 haftalık hamıleyım ultrasonda 32yle uyumlu gösteriyor doktor yatış yaptı Perinatolog muayne etti küçük bir bebek dedi 37 hafta da doğum olucak dedı tek arter tek ven sorununuz var bebek tam beslenmıyor plesenta kaynaklı dedı birseyler yemen fayda etmez çok 2 3 hafta daha karnında kalabilir dedı şuan kilosu 1900 müş benım gibi bu durumu yaşayan varmı acaba
Merhaba bizde de aynı durum söz konusuydu 2 hafta geriden gelıyordu karın cevresi özellikle.37.haftada 2600 kg dogum yaptım maşallah cok güzel bir şekilde kilo aldı büyüdü kızım.hatta bebekken cok tombişti 😍

Benim bebeğim de 38+4’de 35 haftalık bir bebek gibi doğmuştu. Çok şükür hafta ve kg olarak prematüre sınırının üstündeydi. Sonrasında çabuk toparladı. Umarım sizin de öyle olur.

Back
X