34 hafta.Gebelik yüksek tansiyon kreatinin yüksekliği.

edanin bebisim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
6
3
1
37
34 hafta gebelik tansiyon yüksekliği ve protein kacagi var. Birde kreatinin yükselmiş. Öneriler ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Doktora gidecem yarin. Epeyce endiseliyim. Rabbim hepimize saglik versin amin inşaAllah.
Troid sorunum oldugu icin 100 luk hap ilac kullaniyorum.
Tansiyon icin alfemet kullaniyorum.
Erken dogum riskim var.

34 hafta gebelik tansiyon yüksekliği ve protein kacagi var. Birde kreatinin yükselmiş. Öneriler ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Doktora gidecem yarin. Epeyce endiseliyim. Rabbim hepimize saglik versin amin inşaAllah.
Troid sorunum oldugu icin 100 luk hap ilac kullaniyorum.
Tansiyon icin alfemet kullaniyorum.
Erken dogum riskim var.
İnşallah sağlıkla vaktinde kucağınıza alırsınız 🤲🏻🌟

34 hafta gebelik tansiyon yüksekliği ve protein kacagi var. Birde kreatinin yükselmiş. Öneriler ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
34 hafta gebelik Yüksek tansiyon var. Birde kreatinin yükselmiş Protein kacagi da var. Erken doğum riskim var. Endiseliyim. Şimdiye bebek gelişsin diye perhiz yapmadıydım. Şimdilerde dikkat ediyorum. Öneriniz ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Gebelik boyu troid ilaci kullaniyorum. Tansiyon yuksekligi olmaya basladigim icinde. Tansiyon icin simdilerde alfemede basladi doktorum. Dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim hepimize ve bebişlerimize saglik sihhat versin amin inşaAllah.

Sabır ya Rabbim sabır. Kaldım gurbet ellerde bi çare öksüz yetim gibi sahipsiz kurda kuşa yem etme artniyetlilerden koru sağlikli sıhhatli doğum olsun.
Memlekete milletimize hayırlı evlatlar eyle kula muhtaç etme Allah ım. Ameliyat masalarında bırakma Allah ım. Göz yaşlarımı dindir. Zorlukları kolaylaştır. Bir evladim var birde ikinci bebişim yolda bizi yavrumu öksüz bırakma. Denizler kadar berrak yüreğime ferahlıklar ver ya Rabbim amin ecmain inşaAllah.🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım benim rabbim sağ salim kavuştursun yavruna bende aynı sebeple 34 haftada erken doğum yaptım senin yine farkedilmiş önlemini alacaktır doktorların benimki çok geç farkedilmişti kalbini ferah tut

Allah şifa versin en azından neyiniz olduğunu bilip önlem alabiliyorsunuz ben tansiyonum olduğundan habersiz doğuma girdim doğum sırasında tüm doktorlar başıma toplandı doğumu durdurdular tansiyonumu düşürmeye çalıştılar inatla düşmedi epidural aldım sonrasında biraz düzeldi gibi oldu doğum gerçekleşti ama eşim diyorki doğum sırasına ölüceğini zannettim diyor çok şükür birşey olmadıda sağ salim kucağıma aldım sizde şuan önlemlerinizi en başından alıyorsunuz inşAllah sağ salim kavuşursunuz

Canım benim rabbim sağ salim kavuştursun yavruna bende aynı sebeple 34 haftada erken doğum yaptım senin yine farkedilmiş önlemini alacaktır doktorların benimki çok geç farkedilmişti kalbini ferah tut
Teşekkürler inşaAllah yatis verdiler benimde ya bu gece ya yarina erken doguma alabilirlermis. Olurda yazamassam dualarinizi eksik etmeyin olurmu. Tansiyon troid kreatinin yuksek birde protein kacagi +++ lerde. 🤲🏻

Nst hep takili tansiyon takibim ve ara ara kan tahlili bir elimde serum takili. Zor. Esim hastane kapisinda bekliyor sokmuyorlar. Zor hemde cok.

Back
X