bahar_erol Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2015 46 298 32 1 Ağustos 2015 Konu Sahibi bahar_erol #1 merhaba arkadaşlar, kızım kaç gündür çok öksürüyor doktora götürdüm bağişiklık sistemi henüz çok zayıf dedi ilaç kullanmanı tavsiye etmem nasıl alışırsa öyle devam edermiş. ne yapabilirim bilmiyorum yardım edin bana (
merhaba arkadaşlar, kızım kaç gündür çok öksürüyor doktora götürdüm bağişiklık sistemi henüz çok zayıf dedi ilaç kullanmanı tavsiye etmem nasıl alışırsa öyle devam edermiş. ne yapabilirim bilmiyorum yardım edin bana (
S selma2810 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2015 6 1 46 1 Ağustos 2015 Konu Sahibi bahar_erol #2 Merhabalar öncelikle geçmiş olsun acaba tükürüğünü veya sütü bogazına kaçırıyor olmasın benim kızımda da çok olurdu bende götürdüm ama birşey çıkmadı
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun acaba tükürüğünü veya sütü bogazına kaçırıyor olmasın benim kızımda da çok olurdu bende götürdüm ama birşey çıkmadı
bahar_erol Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2015 46 298 32 2 Ağustos 2015 Konu Sahibi bahar_erol #3 ama bazen boğulur gibi öksürüyor ve balgam atıyor yavrum nefes alamıyor o an bende hastayım o yüzden de iyileşemiyor herhalde
ama bazen boğulur gibi öksürüyor ve balgam atıyor yavrum nefes alamıyor o an bende hastayım o yüzden de iyileşemiyor herhalde