34 gün gecikti canım aşırı sıkkın

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
Mart ayında eşimle korunmadan beraber olduk daha doğrusu emin olamadık kondomdan. bende korktum ve ella kullandım. Nisan geçti mayıs geldi hala adet olamadım. Doktora gittim herşey normal dedi kan testi istedi gebelik yok. tarlusal verdi. Tarlusal biteli bugün 6. Günüm. Hala olmadı. Soğan kürüne dün başladım. Çok korkuyorum neden böyle oldu? Annemde menapoza mı girdin diye korkuttu beni ağlayıp durdum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Neler yapmalıyım beklemeli miyim korkuyorum yeni evliyim daha 2 aylık yaşım 27

pko olabilir misin ? ben de 45/50 günde bir adet oluyordum 22 yaşındaydım....çeşit çeşit doktora gittim yok bişey deyip yolladılar sonra yolum dr.Serhat Sakız ile kesişti muayene sonucu pko ( polikistik over kisti ) olduğum anlaşıldı. tedaviye başlandı kısa sürede düzeldi...istersen başka bir doktora daha görün...

Hayatımda ilk defa ilaçtan sonra böyle oldu. Bir kere bile gecikmedi hiç. 2 doktora gittim ultrasonla baktı biri herşey yolunda dedi. Özel hastaneydi. Ella kist yapabilir mi ondan emin değilim ama. Tarlusalın bitimi 12 günü geçerse doktora tekrar gitmeliymişim. Ağrılar var ama hala olmadım

soğan kürünü inanarak şifa niyetine iç bakalım.
kesinlikle işe yarayacak .
bende de var bi sürü kist hiç düzenli adet olmadim . hatta nerdeyse 6 ayı bulurdu .
senede 2 kez adet olmak ne demek
ama bu mucize kür sayesinde 1.5 aya düştü bu süre . inşallah düzene de sokacam

sende iç şifa olsun ohhh

Dün gece ve bu sabah birer damla geldi tamamen gelene kadar soğan kürüne devam etmeliyim dimi? Sonra adetten 7 gün sonra başlayın yazıyor internette. Peki bunu her ay mı tekrarlamam lazım?
Sizin adınıza da çok sevindim 6 aydan 1.5 ay baya ciddi düzelme sağlamış o halde. Ne varsa doğal şeylerde var bazen :)

valla bende senin adına mutlu oldum :)) saraçoğlunun bu videosunu izle bakalım. kendi ağzından duy nasil kullanılması gerektiğini. internette çok farklı farklı yazıyor
sen 1. agizdan dinle doğrusunu:)
bir iki bardak daha iç bence tam başlayana kadar.

Tam başlayana kadar devam ettim soğan suyuna bel ağrılarım için kas gevşetici içtim pazar günü tamamen başladı kolaylaştırdı sanırım her zamankinden daha fazla oldu bu sefer ama ağrısı azdı çok şükür. İnşallah diğer ay gecikmez :)

inşallah. şifa olsun ..
mucize bitki diyordu saraçoğlu gerçekten de öyle :)

açıkcası ben anlamadım, çocuk istiyormusunuz istemiyormusunuz anlamadım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…