- 7 Ekim 2013
- 30
- 3
- 86
Günaydın canlar. 34+6 günlük hamileyim. Bu hafta ara ara kasılmalarım ve adet sancısına benzer sancılarım oluyordu ama dün akşam çok şiddetli bel-karın ağrısı ve kasılmam oldu. Karnımda sertleşti. Birkaç dakika sürdü, evde yalnızdım çok korktum ama sonra ağrı hafifledi. Gerçi ağrı başladığında herzamanki ağrılar diye düşünüp minoset içmiştim ama ilk defa bu kadar çok ağrı çekiyorum. Ayaklarım çok kötü şişmiş. Şuan işyerindeyim, malesef beyannamelerim olduğu için cumartesşye kadar çalışmak zorundayım ama cumartesiden sonra çalışmayacağım. Masa başında çalışıyorum. Canım çok sıkkın. İlk hamileliğim olduğu için tecrübesizim. Bebeğimin gelişimi 37 haftalık bebek gibiymiş; maşallah geçen haftaki kilosu 2,800 idi. Yalnız bebeğin eşi biraz aşağıda olduğu için doktor bey böyle devam ederse sezeryan doğum olur demişti. Cuma günü randevum var. Merak ettiğim, yalancı doğum sancısı çekip, ne kadar süre sonra doğum yapmak mümkün? Acaba bir hafta falan mı? Yani ne zaman gerçek sancım tutar? İnşallah doğumun başladığını anlayıp hastaneye geç kalmam.