34+5 haftada doğan bebek hakkında

gizem_istanbul

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
98
31
8
32
Merhaba arkadaşlar ilk başta o kadar çaresiz hissettiğimi belirtmek istiyorum. Benim suyum biranda boşalınca zorunlu olarak bu haftada doğum yaptım. Şimdi bebeğim 5 günlük bazen emmede ve yutmada iyiyken gün içinde bazen biranda uykusu daha ağır geliyor ne emmek ne mama yemek istiyor dün artık bu durumdan endişelendim ve hastaneye gittim. Kan tahlili idrar tahlili vs. her şeyine bakıldı bir şey bulunmadı sarılıktan kaynaklı denildi. Ama bu durum beni üzüyor anne sütü sağıp veriyorum ama ağzının kenarından hep akıtıyor tam anlamıyla doyuyor mu doymuyor mu bilmiyorum benimle aynı durumu yaşayanlar var mı aranızda sizler ne yaptınız nasıl bir yol izlemem gerekiyor bebeğimi kurtarmak için

Ne olur dua edin bir an önce bu durumdan kurtulayım artık cidden üzgünüm ve ağlamaktan kendimi alamıyorum sen annesin güçlü olmak zorundasın diyorum kendime ama dayanamıyorum

Merhaba arkadaşlar ilk başta o kadar çaresiz hissettiğimi belirtmek istiyorum. Benim suyum biranda boşalınca zorunlu olarak bu haftada doğum yaptım. Şimdi bebeğim 5 günlük bazen emmede ve yutmada iyiyken gün içinde bazen biranda uykusu daha ağır geliyor ne emmek ne mama yemek istiyor dün artık bu durumdan endişelendim ve hastaneye gittim. Kan tahlili idrar tahlili vs. her şeyine bakıldı bir şey bulunmadı sarılıktan kaynaklı denildi. Ama bu durum beni üzüyor anne sütü sağıp veriyorum ama ağzının kenarından hep akıtıyor tam anlamıyla doyuyor mu doymuyor mu bilmiyorum benimle aynı durumu yaşayanlar var mı aranızda sizler ne yaptınız nasıl bir yol izlemem gerekiyor bebeğimi kurtarmak için
Kurtarmak nedir bebeğiniz çok mu sefil durumda da kurtarmak istiyorsunuz lohusa psikolojisi yaşıyorsunuz aklınıza bunlar geldikçe şükür edin çünkü nice çaresiz anneler var ki bu platformlarda hep onlar aklınıza gelsin bir sorun çıkmamış şükür ki 5 günlük bebek icin 1 yemek kaşığı bile yeter çünkü mideleri çok küçük kendinizi toparlayın ayrıca cisli bez sayısını kontrol edin her zmaan doyup duymadığı anlaşılır oradan Allah bağışlasın çocuklarımızı bizlere

Kurtarmak nedir bebeğiniz çok mu sefil durumda da kurtarmak istiyorsunuz lohusa psikolojisi yaşıyorsunuz aklınıza bunlar geldikçe şükür edin çünkü nice çaresiz anneler var ki bu platformlarda hep onlar aklınıza gelsin bir sorun çıkmamış şükür ki 5 günlük bebek icin 1 yemek kaşığı bile yeter çünkü mideleri çok küçük kendinizi toparlayın ayrıca cisli bez sayısını kontrol edin her zmaan doyup duymadığı anlaşılır oradan Allah bağışlasın çocuklarımızı bizlere
Doğru diyorsunuz ne bileyim dün akşam emmesi için dürttüm uyanmadı tepki vermedi uyumak istedi ondan dolayı biraz duygusal düşündüğümün farkındayım ama ne yapsam psikolojik olarak çıkamıyorum bu psikolojiden neden böyle oldum bende bilmiyorum cevabınız için teşekkür ederim amin rabbim kimseyi evladından ayırmasın bütün çocuklar sağlıklı olsun 🙏

Öncelıkle Allah bagıslasın, anne sutunuzu sırıngaya cekın, kucuk parmagınız ıle bebegınızın damagına surterek emme refleksını uyarın ve sırıngadakı sutu yavas yavas vemeye calısın. Bebegınızın kan sekerı dustugu ıcın cok uyuyordur. Uayndırmaya calısın mutlaka altını acın ıslak mendılle pposunu sılın uyandırmaya calısın. Benım hastanede sutun az oldugu ıcın hemsıreler hep sırınga ıle damak uyaran seklınde besledıler. Denemekten zarar cıkmaz

Doğru diyorsunuz ne bileyim dün akşam emmesi için dürttüm uyanmadı tepki vermedi uyumak istedi ondan dolayı biraz duygusal düşündüğümün farkındayım ama ne yapsam psikolojik olarak çıkamıyorum bu psikolojiden neden böyle oldum bende bilmiyorum cevabınız için teşekkür ederim amin rabbim kimseyi evladından ayırmasın bütün çocuklar sağlıklı olsun 🙏
Daha emme reflexi tam gelismemis yoruluyordur.sık sık emsin Benimki 38 haftalık doğmasına rağmen sarılık olduğundan uyandirmam 1 saatimi alıyordu. 1 saatimi de emzirmek alıyordu hop döngü baştan basliyordu. 🤦🏽‍♀️Ustune birde meme ucu yaraları . Bende neden çok uyuyor uyanmiyor memede uyuyup kalıyor diye çok üzülüyordum . Merak etme normal bir durum.Mutlaka sık sık emzir uyandırmak için ıslak mendille yüzünü sil en son çare altını açıp ıslak mendille siliyordum. Geçici bir durum bu .40. Dan sonra sanki sihirli deynek şeymiş gibi oluyor uyutmak için evin içinde zipliyordum. 🙃

Daha emme reflexi tam gelismemis yoruluyordur.sık sık emsin Benimki 38 haftalık doğmasına rağmen sarılık olduğundan uyandirmam 1 saatimi alıyordu. 1 saatimi de emzirmek alıyordu hop döngü baştan basliyordu. 🤦🏽‍♀️Ustune birde meme ucu yaraları . Bende neden çok uyuyor uyanmiyor memede uyuyup kalıyor diye çok üzülüyordum . Merak etme normal bir durum.Mutlaka sık sık emzir uyandırmak için ıslak mendille yüzünü sil en son çare altını açıp ıslak mendille siliyordum. Geçici bir durum bu .40. Dan sonra sanki sihirli deynek şeymiş gibi oluyor uyutmak için evi

Back