34+5 açılmam oldu yatış verildi

hazall223

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
1
0
20
Merhaba ben 34 hafta 5 günlük hamileyim ilk gebeligim kontrolum vardı 32 haftalıkken kontrole gittigimde bebek çok aşşağı inmiş çok yürüme demişti doktorum bende dikkat etmeye çalıştım son 34 hafta 5 günlük kontrolümün olduğu sabah belime sancı girdi biraz devam ediyor sonra kesiliyordu hastanede muayene yerine gidene kadar belimdeki agrı şiddetlendi muayeneye aldılar 1 2 cm açıklık var dendi yatış dendi hemen yukarı odaya çıkardılar başka doktorda alttan muayene etti yine onun muayenesinden sonra kanamam oldu baya sabah 12 1 gibi muayene etti akşam gece gibi anca durdu kanamam nst baglandı hemen sancıların sık sık dedi ciger geliştirici yaptılar bide serum verdiler bu senin sancılarını hafifleticek dediler bi süre sonra o odadan çıkardılar başka yere aldılar agrılarım tekrar başlamıştı tekrar muayene ettiler ilerleme yok açılmanda dediler pedini kontrol et dediler çok aşırı hızlı dolarsa söyle dediler o gece yattım düzenli nst bağlandı ya sancı çıkmadı yada az çıktı dediler sorduğumda ertesi gün doktorlar geldi bu gecede yatıcaksın dediler tekrar ciger geliştirici yapıcaz dediler yarın sabah sancın olmazsa çıkış veririz dediler sancılarım ilk yattığım gece falanda tekrarladı ama sonra kesildi kanamamda geceden kesildi tahminen ne zaman doğumum olur ne yapmalıyım yaşadıklarıma benzer bir şeyler yaşıyanlar var mı

Benzer bir şey yaşamadım ama bende 1 ay erken doğmuşum. 36. Hafta doğum için riskli bir hafta değil. İçinizi rahat tuttun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Merhaba 31.haftada kanama ile acile gittim alttan elle muayene ettiler ve açılma görmediler nst ye bağlı 1 gece yattım hastanede nst de sanci çıktı hemen doğum durdurucu haplar içerdiler çift doz ciğer geliştirici vurdular ve evde hareketsiz yatıp bebek hareketini takip etmemi istediler 1 hafta sonra bel ağrısı ile acile tekrar gittim ve 8 cm açıklıkla erken dogjma girdim

Ciger geliştirici muhakak yaptırın onsuz eve gitmeyin

Bebeğinize yoğun bakım gerekti mi acaba aynı durumdayım şu an sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…