Premature Bebekler 34 +4

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
geçmiş olsun, gözün aydın canım...

merak etme annesi erken doğan bebekler daha çabuk toparlanıyor...

bende kızmı 36+4 de doğum yaptım şimdi 10 aylık maşallahı var...

eğer dr lar sorun yok dediyse moralini bozma...

tebrikler canım..eğer doktorun sorun yok dediyse moralini bozupda sütünü kaçırma..rabbimin izniyle hayırlısyla kucağınada alırsın yavrunu..
rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

canım biz 30 ları 32leri görebilsek mutlu olacağız
hiç okumadın mı sitedeki prematüre doğan bebek hikayelerini
24 haftalık doğup da yaşayan bebekler bile sayıca çok

bundan sonra sana düşen moralinle, umudunla ve sütünle bebişine destek olmak
ayrıca artık drlar herhangi problem olma ihtimalinde bile direk söylüyorlar kendi kendine kuruntu yapma
iyi dedilerse iyidir
tebrikler

Canım rabbim sağlık sıhhat verir inşallah endişe etme bende 35 haftalıkken doğum yaptım 10 gün kadar küvezde kaldık ama çok şükür şimdi iyiyiz....Senin bebişinde iyi olucak inşallah annesi sen iyi olki onada sağlıkla bakabilesin...Güle güle büyüt bebeğini kendine ve bebişine iyi bak sevgiler....

canlarım yazdıklarınız için cok sağolun sarılık olmuştuk 3 gün hastanede yattık çıktık bebeğim emmiyor cok üzülüyorum kilo kaybetmişdi yeni toparlanıyor işte böyle destekleriniz için sağolun

güle güle büyüt canım, Allah sağlık versin bebişine, sen nap et emzir bebeğini canım, şimdi göğüslerin şiş sert ve büyüktür ee bebek de küçük ve güçsüz zorlanması istememesi çok normal, zorla ver olmadı sağ ver bi süre ama nolur anne sütü alsın mama yapayım deme sakın,Allah'ın işi ki erken doğum yapan annelerin sütü diğerlerine göre çok daha vitaminli faydalı oluyormuş, herhalde premature bebeklerin daha azla vitamine ihtiyacı olduğu için böyle bi güzellik vermiş Rabbim, bağışıklık sistemi zayıf oluyo anne sütüyle alacak emzir canım nolur, korkma Allah'ın izniyle büyür sağlıcakla, senin kadar olmasada bende erken doğum yaptım, çok şükür 4 ayı bitirdik şimdi, büyüyoruz işte

merhaba canım bebeğin hayırlı olsun
benim oğlumda erken doğdu ve çoğunuzun bebeklerinden bayağı küçüktü
780 gram 600 grama kadar düştü.şimdi 4 yaşında 8 aylık şükür sakın korkma ve endişe etme canım
çünkü ona yardım edebilecek tek sensin kendini üzüp sütünü kaçırma ememiyorsa mutlaka sağ
fazlasını özel torbalarla dondurucuya at canım bebeğin için eniyisi senin sütün

Eylik cok gecmis olsun,gule gule buyut bebegini..bende beklenen tarihten iki hafta once dogum yaptim ,,kuveze koymadilar 3 kilo dogdu..simdi 6 ay 23 gunluk cok sukur hersey yolunda .ilk zamanlar yemek yerken hep boguluyodu..5 aydan sonra duzeldi..bide kisa dogdu 46 cm simdi bu aya gore ortalamayi yakaladi 65 cm..yani zamanla hersey duzeliyo..doktor iyi dediyse iyidir..

Ben 34+0 da doğum yaptım. Oğlum küveze bile girmedi. Arkadaşımın bebeği 28 haftalık doğdu. Şimdi ikisi de 8 ayı bitirdi. Sakın üzülme inan bana ufak bebek daha çabuk büyüyor..Ben 7 aylığım annem 7 aylık doğmuş. Annem ki küvez olamayan zamanda büyütülmüş maşallah annem dağ gibi kadın. Ben de ufak sayılmam .. Sen bile hayret edeceksin bebişine. Güle güle büyüt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…