34 36 beden pronovias gelinlik !!

Defne merhaba, diğer forumda da cevap yazdım sana Pronovias Diva model gelinliğimi satabilirim. Gelinliğin boyu orjinal kısaltma yapılmadı. 36-38 beden rahatlıkla olabilir. Orijinal İspanya'dan geldi, Suadiye pronovias'dan alındı. Vakko Gelinlik'de ekstradan swarovski taş eklendi.
Sadece 1 kez düğünümde giydim ve kuru temizleme yapıldı.

Teşekkürler: ) bana ancak 34 beden olur sanirim 48 kilo falanim :) bir de dirlan gibi dememin sebebi straplez olmamasi.. yine de cok sagolun :)

Merhabalar defne. Benim 2014 pronovias 34 beden lencie modeli gelinliğim var ve satmayı düşünüyorum.ilgilenirsen model ekte,,

Satmak satmak isteyen varsa, iletisime gecerseniz sevirim, dirlan modeli tarzinda ariyorum..

Teşekkürler

Defne Hn merhaba,
Pronovias Alcanar model gelinliğimi satmak istiyorum bende. 36 beden aldım, boyunda herhangi bir değişiklik yapılmadı. İlgilenirseniz size fotoğrafları gönderirim.
Sevgiler...

Merhabalar henüz üye oldum mesaj atamiyorum

Bende ariyorim 34-36 beden

Boyum 170 kilom 57 Balik daha çok düşünüyorum ama farketmez

Mesajlardan mail yazabilirsiniz mesaj atarim hemen

Merhaba bende gelinliğimi satmak istiyorum vakko wedding la sposa silice modeli.sıfır ayarında ekte gönderiyorum .düşünürsen irtibata geçeriz

Arimaya bana da gönderebilir misin foto.bende arıyorum..

Tşkler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…