• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 34+2'deyim. Gün boyu kasıldım,midem bulandı sizce endişelenmeli miyim?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.150
548
Kızlar başlıkta da bahsettiğim gibi 34+2 deyim ve bugün normalden fazla kasılmam oldu.
Normalde günde 4 ya da 5 kere olurdu kasılmam ve rahatsız etmezdi.
Ama bugün gün boyu karnım sertti ve 10 dakikada bir, 20 dakikada bir hep kasıldım.
Ayrıca midem de bulandı. Belimde hafif ağrı vardı. Hemen ılık duş aldım karnımı kremledim masajla.
Sonra geçti gibi. Şimdi uzanıyorum ve korkuyorum. Bu haftalarda doğarsa kuvöze girermi oğlum sizce?
Ciğerleri gelişmiş midir? Bu olanlar normal mi? Yalancı sancılar mı? Nezaman endişelenmeliyim?
Lütfen bilgilendirir misiniz? İlk doğumum sezeryandi ve sancı kasılma vs ile ilgili hiçbir bilgim yok.
Doktora gitmedim malum ay sonu. Şu an için maddi olarak hiç müsait degiliz ki.. Anca ayın 4'ü gibi.. Fakat ondan önce de acil bişey olursa birç harç bulup gidicez mutlaka. İnsallah gerek kalmaz gitmeye. Acil birsey olmaz kızlar :(

Back