İnşallah canim. Karnında tasiyipta kucağına alamamak çok kötü birşey. Kızımda 7 gün kuvezde kaldi benim zor doğum kaynaklı nöbet geçirmişti başka bir sorunu yoktu gerçi ama o 7 gün çok kötüydü. Bunda korkular doğal olarak daha çok oluyo.Hiç korkma sonuçta tedbirlerin sağlam alınmış şuan tek yapman gereken stresten uzak durmak Rabbimden dileğim sıkıntısız kucağına alman dualarım seninle ayetel kürsi oku inşallah bişey olmıycak böyle çok var İnan Allah kurtarsın sağlıkla
Kesinlikle çok haklısın ama kötüyü düşünme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doktorun uyanıkmış ciğer geliştiriciyi yapmış şükür benim arkadaşım 36 haftalık acil sezeryan oldu ciğer geliştiricisiz küveze aldılar ama sadece takip için di yani senin doğsada ciğer geliştirici iğne onu kurtaracaktır korkmaİnşallah canim. Karnında tasiyipta kucağına alamamak çok kötü birşey. Kızımda 7 gün kuvezde kaldi benim zor doğum kaynaklı nöbet geçirmişti başka bir sorunu yoktu gerçi ama o 7 gün çok kötüydü. Bunda korkular doğal olarak daha çok oluyo.
Hic korkma ben 27nci haftada ayni sekilde hastaneye yattım çok sükür durdurdular. 38de dogum yaptım. Yatmani söyledilerse dikkat et dinlen mutlaka. Sen icini ferah tut. Bebeginle konus zamanında dogması icin. Kendine telkinlerde bulun psikoloji cok onemli bu durumda
Umarım öyle olur çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım33+5 te doğum yaptım eğer cigerinde enfeksiyon olmasaydi girmeyecekti kuveze haftaniz çok çok erken değil şükür
Inşallah vaktinde sağlıkla doğar beraber evinize donersiniz .
Yanılmıyorsam şuan 3 kiloya yakinKilosu 2 uzeriyse ve başka bir sorun olmazsa kucağına verirler
Supperrrrrrrrr ... İnşallah herşey sağ salim gelişir . Üzülme sakın girse bile çabucak geçer. İlk bebeğim iki hafta ikinci 10 gün kaldı.Yanılmıyorsam şuan 3 kiloya yakin
Erken doğum mu yaptınız?Supperrrrrrrrr ... İnşallah herşey sağ salim gelişir . Üzülme sakın girse bile çabucak geçer. İlk bebeğim iki hafta ikinci 10 gün kaldı.
35+0 da ikizlerim dogdu kuvoze girmediler sukur.Arkadaşlar 33+3 de kasılma ve sancıyla hastaneye yattım şuan serumlarla ilaçlarla durdurdular. Şuan evde yatıyorum progestan 200 mg hap kullaniyorum. Ara ara kasılma yine oluyor tamamen durmadı. Hastanede 2 doz ciğer geliştirici de oldum. Bu haftalarda doğum yapıp bebegi kuveze ihtiyacı olmayanlar var mı? İnanın psikolojik çökmüş durumdayım.
Peki ağrıların tamamen geçti mi doğuma kadar. Benim ara ara kasılmalar olmaya devam ediyor. İlaç kullanmazsam sıklasiyor35+0 da ikizlerim dogdu kuvoze girmediler sukur.
28de baslayan sancilarimi ilacla 35e kadar durdurabildik endiselenme senin en az 3 haftan daha var kullandigin ilac cok etkili benim duzenli sancilarima ve acilmama ragmen haftalarca durdular
Umarım öyle olur canım gercekten içim bir nebze rahatladı.Arkadaşım 32 haftasında doğurdu. Küvezde kaldı 10 gün ama şu an gayet sağlıklı. Herhangi bir sağlık problemi yok çocuk 1 yaşına girdi.
Ben de 8 aylık doğmuşum tam haftasını bilmiyorum. Aynı gün hastaneden çıkartmışlar.
Bütün önlemler alınıyor bebeğinizin sağlık problemi olmaz erken doğsa da . Siz stres yapmayın sağlıkla kucağınıza alacağınız günü de görürsünüz inşallah.
İlk doğumum erken oldu 33 artı 5'te 1.900 olmuştu o yüzden kaldı . 2. bebeğim normal doğdu vaktinde fakat sarılığı uzadığı için biraz küvezde kaldı.Erken doğum mu yaptınız?
Hic bi zaman gecmedi hatta artti korkma yani acilmama ve duzenli sancima ragmen gunlerce durdumPeki ağrıların tamamen geçti mi doğuma kadar. Benim ara ara kasılmalar olmaya devam ediyor. İlaç kullanmazsam sıklasiyor
Şuan 34+2 deyim inşallah 36 haftayı görsem yeter diyorum. Umarım bende sizin gibi günümü doldururum.Hic bi zaman gecmedi hatta artti korkma yani acilmama ve duzenli sancima ragmen gunlerce durdum