Öncelikle merhabalar anneler,Bende anneyim 2. Kızıma hamileyim..
Bugun doktor kontrolümde doktorum rahim ağzında1-2cm açıklık var ama büyük ihtimal daha önceden vardır ilk doğumundan kalma dedi.
Bende hayir daha önceki kontrolumde aciklik yoktu dedim ama bana herhangi bir öneride uyarıda bulunmadı.sadece korkma bugun dogsa bile cok kuvezde. Yatmadan yaşar bebegin dedi.
Bu açıklık erken dogum riski midir,siz prematüre anneleri olduğunuz için bilirsiniz..
Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir,şimdiden tskler..
Öncelikle merhabalar anneler,Bende anneyim 2. Kızıma hamileyim..
Bugun doktor kontrolümde doktorum rahim ağzında1-2cm açıklık var ama büyük ihtimal daha önceden vardır ilk doğumundan kalma dedi.
Bende hayir daha önceki kontrolumde aciklik yoktu dedim ama bana herhangi bir öneride uyarıda bulunmadı.sadece korkma bugun dogsa bile cok kuvezde. Yatmadan yaşar bebegin dedi.
Bu açıklık erken dogum riski midir,siz prematüre anneleri olduğunuz için bilirsiniz..
Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir,şimdiden tskler..
Cinsel ilişki tabiki yasak aman diyim,işte enfeksiyona davetiye olur,doğumu hızlandırırsınız..az daha gayret birşey kalmamışIlımlı olumlu mesajlariniz için tskler..
Şu anda Bebegim çok aşırı küçük olmadığı için aşırı korkmuyorum ama en azından 36 haftalikken dogsa çok sevinecegim.. Bebegim çok asagida ve sanki çok da dayanamayıp gelecekmiş gibi geliyor..
Bide şey sormak istiyorum,bu ara cinsel iliskiyi bırakmak mı lazım acaba?
Bide rahim ağzı yetmezliği mi oluyor benim yaşadığım?
Bu arada allah bebeginizi bir an önce kucaginiza almayı nasip etsin.tzeyno ve duyaydin..
Ilk kizimi doğar doğmaz kucağıma aldım ve ına.in dünyalara değer bir mutluluk..
Kizim su anda 2200 gr..
Ilımlı olumlu mesajlariniz için tskler..
Şu anda Bebegim çok aşırı küçük olmadığı için aşırı korkmuyorum ama en azından 36 haftalikken dogsa çok sevinecegim.. Bebegim çok asagida ve sanki çok da dayanamayıp gelecekmiş gibi geliyor..
Bide şey sormak istiyorum,bu ara cinsel iliskiyi bırakmak mı lazım acaba?
Bide rahim ağzı yetmezliği mi oluyor benim yaşadığım?
Bu arada allah bebeginizi bir an önce kucaginiza almayı nasip etsin.tzeyno ve duyaydin..
Ilk kizimi doğar doğmaz kucağıma aldım ve ına.in dünyalara değer bir mutluluk..
Kizim su anda 2200 gr..
Çok haklısın ,Bende kucağıma kağıt gibi zayıfca bebek almak istemiyorum ama sanırım kızım erken gelmeye kararlı
Dün gece yatmaya hazırlanırken oturduğum yerden bir kalktım islaklik baya bir camasirimda ayni şekilde.
Bir miktar suyum geldi. Sagolsun esimde çok rahattir,demin kizim su içti o dokmustir dedi o suyu orda icmedi içer içmez de elinden aldım bardağı,ustelik bahsettiğim yer,yatak oturma odası degil.ben suyumun geldiğine eminim de,genede sancim falan yok bakalim devamı gelecek mı diye camasirimi değiştirip yattım daha gelmedi.
Bir daha olursa doktora gidicem..
Bacaklarimda inanilmaz bir ağrı var,ve belim 3 gündür çok agriyo..ateş basiyo âmâ oyle 3-5 dklik degil saatler suruyor..
benimde bir kizim var .
bizde ydisindayiz baz seyler cok zor gercekten.
bandede kanama ve su yok adet agrisi mevcut
yatiyorum gecsin diye. kasilma degil sanirim bu agrilar ayni adet sancsi gibi kivrandiriyor
Koşa koşa doktora geldim,alttan üstten muayene etti 2 -3 günde bir enfeksiyon riski var mı diye kontrol edecekmiş,
Enfeksiyon riski olunca gebelik sonlandiriliyormus aksam üstü sonuçlari alicam bakalim..
Rahim boyum 3 cmmis..Bebegimin suyu yeterliymis..
Bakalim insallah 1-2 hafta daha durur Bebegim..
tzeyno sen hangı hastanede kaldın 1 ay..ozel sıgortan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?