33haftalık bebegimi kaybettim

Emineylcnn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
34
8
6
32
Merhabalar uzun zamandır takip ediyordum 4 ay once bebegimi kaybettim zaten rısklı bi gebelik gecirmiştim 4 bucuk ay kadar yatmıstım doktor bebegin saglıklı hiç bir sey yok demişti her sey yolunda gidiyordu gelişimi vs 30 haftama geldiğimde doktor erken dogum riskin var dedi rahim agzında acılma yok sancım nts de cıkmıyordu sadece rahim agzı uzunlugun 26 mm demişti ve bana 3 hafta boyunca cıger geliştirici igne vurdu soyle soyleyım salı carsamba bı doz aradan 6 gun gecti salı carsamba tekrar vurdu aradan 6 gun gecti salı carsamba tekrar vurdu 33 haftalık oldu ve bebegım öldü bu aradads ben bebegın hareketlerini hıssetmemeye basladım doktoru aradım normal igneden dedi ben n yapmalıyım igneden mi oldu tekrar gebe kalırsam aynısını yasarmıyım psikolojım hiç iyi degıl destek alıyorum bu arada sımdıden tesekkur ederım

Canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim sana sabırlar versin çok zor birdurum ama şunu sakın unutma Rabbim bizim için iyi olanı bizden daha iyi bilir o yuzden böyle olduysa vardır bir hayır tekrar hamile kalamam diyede korkup üzülme öncelikle kafanı rahatlat yeniden bu sürece hazır olduğunda tekrar bebek sahibi olursun inşallah

Cok tesekkur ederim Allah razı olsun siteyi cozmeye calısıyorum fakat anlayamadım umarım dogru yere yazmısımdır sence bu ciger geliştirici iğne yuzunden mi olmustur otopsi istedik yapmamıslar bende normal dogum yaptm kendimde degıldım zaten bu ignelerdense bileyim ki ayni korkuya kapılmayım hastaneye gittim gecenlerde doktor muayene etti hiç bi sorun gozukmuyor dedi gebe kalabılırsın dedi receteyi gösterdim degildir igneden dedi ama hiç bi tetkikde yapmadı sence bu işte bi iş yokmu neden her sey yolunda giderken boyle oldu

İğneler hakkında net bir fikrim yok cnm m ama doktor ihmali yuzunden olduğunu düşünüyorsan kapsamlı bir araştırma yap int üzerinden bu iğneleri kullanıpta aynı durumu yaşayan var mı diye

İğneler hakkında net bir fikrim yok cnm m ama doktor ihmali yuzunden olduğunu düşünüyorsan kapsamlı bir araştırma yap int üzerinden bu iğneleri kullanıpta aynı durumu yaşayan var mı diye
Nereye yapcam canım yardımcı olur musun bana ben bu kpnuyu arastırdım baktm kadınlar kulubunde bi bayan yazmıstı ama kapsamlı yazmamıs onada 3 doz vurmuslar arkadasın bebegi dogmus ama ıgnelerden enfeksiyon kapıp 3 gun yasamıs sadece baska bir sey yazmıyor ınan dusunmekten kafayı yiyecem esim bebek istemiyor tekrar aynı seyleri yasıcam diye ben o kadar cok istiyorum ki

Eşiniz şuanki psikolojiden dolayı istemiyorum diyordur biraz zaman geçsin ister bence üzülmeyin araştırma konusunda sağlık bakanlığına şikayette bulunabilirsiniz doktordan kaynaklı bir durum oldugunu düşünüyorsanız ama bu iğnenin bir riski oluyormu onuda int üzerinden arastırın şikayette bulunmadan önce iğne içeriğini bilmediğim için net bişey söyleyemiyorum bu konuda

Tamam canım cok sagol inşallah burada bilen birileri cıkar içimi kimse rahatlatamadi inan Allah kımseye yasatmasın bu durumu en azından birisi benim de basıma geldi dese benim de içim içimi yemese cunku baska bir seyden öi oldu sundan bundan mi oldu diye dusunup duruyorum

doğru haklısınız inş yazar birileride sizinde içiniz rahat eder

Size yapılan ilaç bebeğinizin akciğerleri 36.haftada gelişimi tamamladığını için yardımcı bir ilaçtır. Adını tam olarak yazamıyorum burda kurallar gereği cel——n diye bir ilaç. Benim size önerim kesinlikle sağlık bakanlığına şikayette bulunmanız

Canım biliyorum fakat biz kime sorduysak doz fazlalıgı dıyorlar Normalde 1 defa yapılan bi iacı 30 haftalık bebege nasıl3 doz 6 gunarayla vuruyor senin basına boyle bir sey geldi mi sikayet edersem olumlu sonuc olur mu sence

Benim başıma gelmedi fakat bende kadın doğum ve yenidoğan hemşireliği yaptım bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için bende doktor istemine göre bir sabah bir akşam yaptığım hastalarda oluyodu o ilacın bebeğe bir zararı yok fakat senin ve eşinin içinin rahatlatması için bende şikayetçi olun ve otopsi yapılsın

Canım biz otopsi istedik ama yapmadılar biliyorum 1 doz vuruldugu zaman bir sey olmuyor ama fazlasını kimse vurmadıgı için bilmiyolar kaç doktora sordum kendi basıma gelmemiş gibi hepsi diyor 1 ay arayla vurulması gerektıgını 2 dozdan fazla vurulmadıgını burda bi bayanda yazmıs baya eski bi konusmaydi ona da 3 doz vurulmus ve annede enfeksıyonu arttırmıs bebek ölmüş onunda ya bunun gercekten fazla doz vuruldugu zaman kimse bilincinde degıl yada herkes gercekten bırbırını koruyor bizzat sordum kendi basıma gelmemıs gibi fazlası her sekılde zararmıs birde ayda vurulmadım ben 6 gun arayla vuruldum ıgneyı vurulduktan sonra bebegın hateketleri azaldı doktora soyledıgım de normal dedi ve ben ilk defa annelik duygusunu yasadıgım için 5 gun boyunca hastaneye gitmedim doktor normal dedı diye yoksa girmezmiydim hastaneye bebegım oynamıyor diye sonucta 33 haftalık bi bebek olmuş ben normal dogum yaptım 4 ay oldu psikolojım yerınde degıl hala

Bende diyorum ablacım ben kadın doğumda çalışırken erken doğum riski olan hastalara doktor istemiyle iki doz da vurduğum oluyodu. İsterseniz mahkemeye başvurun

Bende diyorum ablacım ben kadın doğumda çalışırken erken doğum riski olan hastalara doktor istemiyle iki doz da vurduğum oluyodu. İsterseniz mahkemeye başvurun
Peki sunu da soyleyım size benım rahim agzım kapalıydı nts de sancım da cıkmıyordu sadece 26 mm rahım agzı uzunlugun dedi 16 mm olan arkadaslarıma bile vurmamıslar tuttu bana 30 haftalık bebege n diye 3 doz vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…